|

Gençlere dijitalin kıymeti anlatıldı

İş Liderleri Zirvesi dün İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde düzenlendi. Zirveye iş dünyasından birçok önemli isim katılırken dijital pazarlama ile ilgili tecrübeler paylaşıldı. Zirvenin ev sahiplerinden Albayrak Grubu CEO’su ve İZÜ Öğretim Üyesi Prof Dr. Ömer Bolat, “Burada 1 saatte edindiğiniz tecrübeler 40-50 yıllık birikimin sonucudur” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 1/05/2019 Çarşamba
Güncelleme: 01:05 - 1/05/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Ömer Bolat ve Reşat Çebi
Ömer Bolat ve Reşat Çebi

Pazarlama ve iş dünyasının en iyi isimleri, dün İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) Halkalı Kampüsü İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (İSEFAM) düzenlenen Genç İş Liderleri Zirvesi’nde bir araya geldi. 'Digital Marketing' konulu programın bu yılki katılımcıları arasında Yıldız Holding Perakende Grup Başkanı Mustafa Yaşar Serdengeçti, Bizim Toptan Pazarlama ve CRM Kıdemli Müdürü Reşat Çebi, Simit Sarayı Onursal Kurucu Başkanı Haluk Okutur, General Mobile Genel Müdürü Muzaffer Gölcü ve ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çelik gibi önemli isimleri yer aldı. Zirveye Albayrak Grubu CEO'su ve İZÜ Öğretim Üyesi Prof Dr. Ömer Bolat'ın yanı sıra İZÜ İşletme kulübü ev sahipliği yaptı.

DİJİTAL HAZİNE ANLATILDI


Tüm gün süren oturumlarda konuklar iş dünyasındaki dijitalleşmenin önemine vurgu yaptı. Öğleden önceki oturumlarda konuşan Yıldız Holding Perakende Grup Başkanı Mustafa Yaşar Serdengeçti, dijital dönüşüm, değişen reklam stratejileri hakkında öğrencilere yol gösterdi. Serdengeçti'nin ardından sahneye çıkan Bizim Toptan Pazarlama ve CRM Kıdemli Müdürü Reşat Çebi ise markalarının dijitalleşmeyle müşterilere uygun nasıl çözümler geliştirdiğini aktardı. Çebi, doğru okunması halinde milyonlarca verinin hazine niteliğinde olduğunu bahsederek dijital pazarlamanın hangi boyutlara ulaştığını ve şirketlere nasıl para kazandırdığını örnekleriyle açıkladı.

50 YILLIK TECRÜBELER AKTARILDI

Gelen tüm konukların önemine değinen Albayrak Grubu CEO'su ve İZÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Bolat da zirveye katılan öğrencilere seslenerek, "Burada 1 saatte edindiğiniz tecrübeler 40-50 yıllık birikimin sonucudur. Gelecekte iş dünyasında yer aldığınızda işinize yarayacak kıymetli bilgilerdir. Bu yüzden bu zirvenin önemi büyük" dedi.

#​İş Liderleri Zirvesi
#İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
#Ömer Bolat
5 yıl önce