|

Gücüne ve ekonomik geleceğine inanıyoruz

Türkiye Hikayesini Keşfet kampanyasının hazırlıklarında sona gelindi. Türkiye'nin, küresel şirketlerin yabancı CEO'ları aracılığıyla tanıtımını yaptığı kampanyaya şirketlerin ülke başkanları, CEO'ları ve genel müdürleri katıldı. Kampanyada Vodafone, Unilever, Ford Global, BNP Paribas, Sberbank, GE Global, Toyota ve Hyundai gibi dünya devleri yer aldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 01:26 - 22/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Kampanyanın tanıtım filmleri, yeni yılla birlikte İngiltere, Fransa, Almanya gibi Avrupa ülkeleriyle Rusya ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde gösterilmeye başlanacak. Philip Morris/Sabancı Genel Müdürü Enrique Jimenez, basın mensuplarıyla bir araya geldiği yılsonu buluşmasında kendisinin de katıldığı “Türkiye Hikayeni Keşfet” kampanyasının önemine vurgu yaptı. Türkiye'nin zor dönemleri atlatma gücüne ve ekonomik geleceğine inandığını belirten Jimenez, “Türkiye, zor bir yıl geçiriyor. Böyle zamanlarda uluslararası şirketlere daha büyük sorumluluklar düştüğüne inanıyorum” dedi.


“Türkiye Hikayeni Keşfet” kampanyasına katılan ilk şirketlerden biri olduklarını anlatan Jimenez, “Kampanyanın çekimlerinde bizzat yer aldım. Yine çağırsalar yine katılır ve Türkiye hikayemi büyük bir mutlulukla yine anlatırım. Hepimiz ekonomiye katkı yapmaya devam etmeliyiz. Küçük bir katkı bile toplamda büyük sonuçlar doğurabilir" diye konuştu.



ALGI ÇOK ÖNEMLİ


Uzun yıllardır Türkiye'de faaliyet gösteren bir şirket olduklarına dikkat çeken Jimenez, şöyle devam etti: “Ekonominin durumunu algı ve beklentiler belirler. Türkiye ekonomisi, dünyanın gördüğünden çok daha iyi durumda. Türkiye'deki ekonomik tabloya baktığımızda büyüme devam ediyor, cari açık hala minimal düzeyde. Bu nedenle algı ve beklentileri iyi yönetmek gerektiğini düşünüyorum.


#CEO
#Ford Global
#BNP Paribas
#Sberbank
#GE Global
7 yıl önce