|

Gümüş fiyatları düşmeye devam ediyor

Gümüş, altın gibi halk arasında güvenilir bir yatırım aracı olarak görülüyor. Bu kapsamda gümüş fiyatlarındaki son durumu merak edenler özellikle gram alış satış fiyatları hakkında araştırmalarını sürdürüyor. İşte 23 Eylül Çarşamba günü gümüş fiyatlarındaki son durum...

09:36 - 23/09/2020 Çarşamba
Güncelleme: 09:45 - 23/09/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Yatırımcıların yeni gözdesi, gümüş.
Yatırımcıların yeni gözdesi, gümüş.

Altın ve dolardan sonra yatırımcıların yeni gözdesi olan gümüş fiyatları her gün araştırılmaya devam ediyor. Temmuz ayında yatırımcısına yüzde 33,1 kar sağlayan gümüşten yatırımcılar vazgeçmiyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu?

Altındaki sert dalgalanma ile birlikte gümüş fiyatları da hareketlendi. "Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu, Kapalıçarşı'da gümüş fiyatları son durum nedir?" araştırmasını yapan vatandaşlar, Emtia piyasasında neler olacağını merak ediyor.



KAPALIÇARŞI GÜMÜŞ FİYATI

Dün gümüşün gramının kapanış fiyatı 6,0209 lira olmuştu. Gümüş bugün güne yüzde -1.55 düşüş farkı ile başladı.
  • GÜMÜŞ ALIŞ FİYATI : 5,92 lira
  • GÜMÜŞ SATIŞ FİYATI : 5,93 lira

DEĞERLİ METALLERİN FİYATI DÜŞTÜ

Doların başta euro ve Japon yeni olmak üzere, tüm sert para birimleri karşısında güç kazanmasıyla, başta altın olmak üzere tüm değerli metallerin fiyatları düştü.

Aynı zamanda paladyumun ons fiyatı da yüzde 3.83 düşüşle 2,271.07 dolara, platinin fiyatı da ons başına yüzde 6.59 düşüşle 869.96 dolara geriledi.



#Gümüş
#Gümüş fiyatları
#Değerli
#Metal
4 yıl önce