|

Eto'o İstanbul'da

Antalyaspor, dünyaca ünlü golcü Samuel Eto'o transfer görüşmesi için İstanbul'a getirdi. Kamerunlu yıldızın menajeri, şu sıralarda Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'le görüşüyor. Eto'o bu sezon Serie A'nın ikinci yarısında 17 resmi maçta forma giymiş ve rakip ağları 2 kez sarsmıştı.

Yeni Şafak
16:08 - 16/06/2015 Salı
Güncelleme: 13:18 - 16/06/2015 Salı
Diğer

Fanatik'in haberine göre renkli geçmesi beklenen transfer döneminin ilk büyük bombası Antalyaspor'dan geldi. Başkan Gültekin Gencer'in birkaç gündür ismini telaffuz ettiği Samuel Eto'o gizlice İstanbul'a geldi. Menajeriyle birlikte sabah saatlerinde İstanbul'a ayak basan Kamerunlu golcü oyuncu boğazdaki bir restoranda Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'le buluştu.



Antalya'dan sabah saatlerinde İstanbul'a gelen Gencer, pazarlık masasına bizzat kendisi oturdu. Kamerunlu yıldız ve menajerine şu saatlerde şartlarını anlatan Gencer, ikiliyi ikna etmeye çalışıyor.



Bonservis ödenmeyecek

Gencer dün yaptığı açıklamada, "Ronaldinho, Samuel Eto'o ve İbrahim Afellay'la görüşmelerimiz sürüyor. Bu üç isimden birine imza attırmayı planlıyoruz" ifadesini kullanmıştı.



Eto'o ile görüşmek için kulübü Sampdoria'dan izin aldığı öğrenilen Antalyaspor yönetiminin, İtalyan kulübe bonservis ödemeyeceği konuşuluyor. Ocak ayında Sampdoria ile 2.5 yıllık kontrat yapan Eto'o, yıllık 1.5 milyon Euro ücret alıyor. Sampdoria'nın, yıldız futbolcuyu elden çıkarmak için bonservisini verme kararı aldığı öğrenildi.



Yıllık 2 milyon Euro

Antalyaspor'un, yıllık 1.5 milyon Euro olan ücretini 2 milyon Euro'ya çekerek, Kamerunlu yıldızı 2 yıllık kontrat için ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Samuel Eto'o bu sezon Serie A'nın ikinci yarısında 17 resmi maçta forma giymiş ve rakip ağları 2 kez sarsmıştı. 34 yaşındaki dünya yıldızı, kariyeri boyunca Kamerun Milli Takımı ile 118 resmi maçta 56 gol atarak yüksek bir yüzde tutturmuştu.

#eto'o
#istanbul
#antalyaspor
9 yıl önce