|

Kağıthane’ye 75 milyon $

Sinpaş’ın iştiraki Servet GYO, ikinci Flatofis projesini Kağıthane’de gerçekleştirecek. Yatırım bütçesi 75 milyon dolar olan projenin inşaatı önümüzdeki haftaya başlayacak ve 18 ayda tamamlanacak. Kira metrekare fiyatları 18-20 dolar arasında olacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/03/2015 Cuma
Güncelleme: 20:12 - 26/03/2015 Perşembe
Yeni Şafak
EMLAK RÜZGARI


Sinpaş Holding'in iştiraklerinden Servet GYO, yatay ofis projesi olan Flatofis'in ikincisini Kağıthane'de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yatırım bütçesi 75 milyon dolar olan projenin inşaatı önümüzdeki haftaya başlayacak ve 18 ayda tamamlanacak. Kira metrekare fiyatları 18-20 dolar arasında olacak. Eyüp'teki Flatofis'in ardından Kağıthane'deki yatırımı başlatma kararları aldıklarını açıklayan Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, Servet GYO olarak ticari gayrimenkul alanında markalı projeleri geliştirmeye devam ettiklerini söyledi.



ÖNCE MUTLULUK


İş Modern, Deposite yatırımı ve Frankfurt'taki OSWE projelerinin ardından, Türkiye'nin ilk A+ yatay ofisi Flatofis'i Haliç'den sonra Kağıthane'ye de taşıdıklarını açıklayan Çelik, “Yatırım değeri 75 milyon dolar olan Flatofis Kağıthane'de, Flatofis'te edindiğimiz tecrübeyi yansıtacağız. Yepyeni, ferah ve geniş bir ofis anlayışı sunan Flatofis'lerde, çalışanların mutluluğunu ve motivasyonunu öne çıkaran olanaklarımız sayesinde, şirketlerin daha verimli bir dönüşüm yaşadıklarını gözlemledik. Nitekim sektöründe öncü birçok şirket genel müdürlüklerini buraya taşıdı” dedi.



Haliç'teki Flatofis projesini Kağıthane'de de geliştireceklerini açıklayan Çelik, “Bu bölge, 2010 yılından itibaren gerçekleşmeye başlayan yeniden yapılandırmayla birlikte, her geçen gün daha çok değer kazanıyor. Bu dönüşüm sürecine Servet GYO olarak biz de öncülük yaptık, şimdi Flatofis Kağıthane ile bunu daha da ileri taşıyacağız” dedi.



17-20 DOLAR ARASI


Proje inşaatının önümüzdeki haftaya başlayacağını ve 18 ayda tamamlanacağını açıklayan Çelik, kira metrekare fiyatlarının 17-20 dolar arasında planlandığını açıkladı.


#Sinpaş
#Flatofis
#Servet GYO
9 yıl önce