|

Oyuncak sektörünün yenilikçi ve yerli firması: Akar Oyuncak

Oyuncak tasarımlarını yüzde yüz yerli sermaye ve yüzde yüz yerli iş gücü ve teknoloji ile birleştirerek üreten Akar Oyuncak, İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan fabrikasında, 20 yılı aşan üretim tecrübesi ile ürünleri tüm dünyada kabul görmeye aday bir firma olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Şafak
13:56 - 21/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 14:01 - 21/03/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
​Oyuncak sektörünün yenilikçi ve yerli firması: Akar Oyuncak
​Oyuncak sektörünün yenilikçi ve yerli firması: Akar Oyuncak

Uluslararası norm ve standartlarda üretimini gerçekleştirdiği oyuncaklarını çocukların beğenisine sunan Akar Oyuncak, tüm dünya çocuklarının ruh ve beden sağlığına pozitif etki edecek ürünler üretme konusundaki hassasiyetlerini tasarım ve üretimlerine yansıtıyor.

Yazılımı ve patenti Akar Oyuncak’a ait olup dünyada bir ilk olan çağımızın en önemli eğitim sistemi buluşu olmaya aday “Akartoys – Jagu” uygulamaları ile Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça, başta olmak üzere 10 farklı dilde, hem puzzle keyfini yaşayıp, hem de setlerle oynayarak güzel vakit geçirebilme fırsatı sunuyor. Jagu konuşan puzzleler,konuşan meslek setleri,konuşan kitaplar ve konuşan halıları ile Dünyada bir ilk olan jagular eğitici öğretici ve dil eğitimine sağladığı katkı sayesinde Katıldığı uluslararası fuarlarda herkesin beğenisini kazanan jagu setleri içerisinde barındırdığı 10 dil de konuşabilme özelliği ile Almanya'dan, Filipinler'e, Çekya'dan Peru'ya kadar farklı coğrafyalarda ki ülkelerden yoğun talep görüyor.


Android ve IOS sistemlerine uyumlu akıllı tablet ve telefonlara ücretsiz indirilerek aktif edilen bu yazılım sayesinde nesneleri konuşturarak eğlenceli, keyifli ve teknolojik eğitim imkanı sağlanıyor.

Son günlerde adından sıkça bahsettiren, 10 farklı dilde konuşan Jagu olarak adlandırdığı eğitici puzzle ve eğitim grubunda yer alan oyuncaklarını çocuklarla buluşturan Akar Oyuncak, akıllı telefonlara indirilen uygulamaları sayesinde ekran üzerinde canlanıp konuşabilen yapay zekâya sahip oyuncaklar üretmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Tüm testleri akredite labarotuarlarda yapılmış güvenli oyuncakalr sunan akaroyuncak Ayrıca plastik bloklar, eva zemin karoları, eva puzzlelar, plastik oyun çitleri, sallanan atlar, kamyon ve iş makinaları setleri, eğitici oyun setleri, el becerisi ve zeka geliştirici oyunlar, aksiyon setleri, oyun halıları gibi ürünlerin tasarımları ve üretimleri konusunda rekabet avantajını uygun fiyat ve yüksek kalite politakası ile müşterileri ile buluşturuyor.

#Akar oyuncak
#Akartoys – Jagu
6 yıl önce