|

Tamamlayıcı sağlık sigortasına talep artıyor

Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, tamamlayıcı sağlık sigortasında avantajların artık daha yaygın bir şekilde bilindiğini ve bu sigorta türü için talebin her geçen gün daha da arttığını belirtti.

Haber Merkezi
04:00 - 7/09/2018 Cuma
Güncelleme: 02:58 - 7/09/2018 Cuma
Yeni Şafak
Pamukçu, tamamlayıcı sağlık sigortasına ilginin arttığını söyledi
Pamukçu, tamamlayıcı sağlık sigortasına ilginin arttığını söyledi

Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, tamamlayıcı sağlık sigortasına ilginin arttığını söyledi. Pamukçu “Bu sigortada primler, poliçe içeriklerine ve poliçe yapılan kişilerin yaşlarına göre değişiklik gösteriyor. Özel sağlık sigortaları, özel hastanelerde ayakta tedavi bedelinin genelde %80’ini karşılarken, tamamlayıcı sağlık sigortasında bu hizmetin %100’ü karşılanıyor. Tamamlayıcı sağlık sigortasının sağladığı avantajlar artık halk tarafından da yaygın bir şekilde biliniyor ve bu sigortaya talep de gün geçtikçe artıyor” diye konuştu.


Tamamlayıcı sağlık alanında iki farklı ürün sunduklarını ifade eden Pamukçu, “Medical Park işbirliğiyle geliştirdiğimiz tamamlayıcı sağlık sigortası ürünümüz ‘Sağlığınız Bizde’ ve standart tamamlayıcı sağlık sigortamız ‘Türk Nippon Sigorta Standart TSS’ ile piyasada yer alıyoruz” dedi. ‘Sağlığınız Bizde’nin, 26 kuruluşta geçerli devrim niteliğinde bir ürün olduğunu kaydeden Pamukçu, “Bu ürürle 80 yaş dahil SGK kaydı bulunan herkes için poliçe yapılabiliyor. Türk Nippon Sigorta Standart TSS’den ise SGK kaydı bulunan 59 yaşına kadar herkes faydalanabiliyor. Sigortalılar bu ürünle sunulan diş tasarruf planı kapsamında yılda bir kere diş muayenesi, detertraj ve diş röntgen filmi hizmetlerinden ücretsiz yararlanabiliyor. Ayrıca, yılda bir defaya mahsus olmak üzere ücretsiz olarak diyetisyene danışılabiliyor. Sonraki seanslar poliçe kapsamında %30 indirimli oluyor. Aynı şey psikolojik danışma için de geçerli” şeklinde konuştu.

#Sgorta
#Sağlık
6 yıl önce