|

Türk Telekom'dan 85 ülkede konuşturan servis

Yüksek ücretlerden kaynaklı yurt dışına çıkanların cep telefonu kullanma korkusu Türk Telekom'un yeni servisi sona eriyor. Günlük 24,90 TL'ye yurt içi tarifesini yurt dışına taşıyan servis kapsamında telefonun kullanılmadığı günler için ise hiçbir ücret alınmıyor.

Yeni Şafak
11:00 - 3/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:38 - 3/09/2018 Pazartesi
Diğer
Türk Telekom'dan yurt dışında da konuşturan 'Roaming Servisi'
Türk Telekom'dan yurt dışında da konuşturan 'Roaming Servisi'

Fatura şoku yaşama kaygısıyla yurt dışında mobil telefonlarını kullanmaktan çekinen vatandaşları imdadına Türk Telekom yetişti.

85 ÜLKEDE YURT İÇİ GİBİ KULLAN

Yurtdışı ücretleri nedeniyle yüksek faturalarla karşılaşan müşterilerine, kendilerini güvende hissederek, hiçbir kayıt işlemi yapmadan otomatik olarak kullanım yapabilecekleri avantajlı bir teklif sunan Türk Telekom, yeni servis ile 85 ülkede tüketicilerin tarifelerindeki dakika, SMS ve interneti tıpkı yurt içinde gibi rahatça kullanmalarına imkan sağlıyor.


GÜNLÜK 24,90 TL'YE BOL BOL KONUŞ

Tüketicilerin yurt dışına çıktıklarında cep telefonu kullanımı yapmaya çekinmeleri, kullanım yaptıklarında da yüksek faturalarla karşılaşabilme olasılığını ortadan kaldıran servisi hayata geçiren Türk Telekom, yurt dışında paket almadan sadece 1GB internet kullandıklarında yaklaşık bin TL fatura ödemek zorunda kalan tüketicilere, hiçbir ek işlem yapmadan otomatik olarak tarifelerine ek olarak günlük sadece 24,90 TL ödeyerek yurt içi tarifelerini kullanabilme imkanı sunuyor. Kampanya dahilinde telefonun kullanılmadığı günler için ise hiçbir ücret alınmayacak.


MÜŞTERİ SAYISINI ARTTIRMAYI HEDEFLİYOR

Yurt dışına sıklıkla çıkan, yurt dışında da yurt içindeki mobil telefon kullanım alışkanlığını sürdürmek isteyen; ancak pahalı olduğunu düşünerek kendini kısıtlayan, yurt dışında genellikle wifi arayışında olan müşteri kitlesini baz alan servis ile Türk Telekom, roaming yapan mevcut faturalı müşteri adedi ile yurt dışında roaming yapmakta olan mevcut faturalı müşterilerin yurt dışı kullanımlarını arttırmayı hedefliyor.


#Türk Telekom
#Roaming
#Yurt dışı
#Yurt dışı telefon kullanım
6 yıl önce