|

Türkiye iş sağlığında model olacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, Filistin Çalışma Bakanlığı ile birlikte Filistin Sanayiciler Federasyonundan 25 iş sağlığı ve güvenliği (İSG) profesyoneline eğitim verecek.

Haber Merkezi
04:00 - 27/10/2018 Cumartesi
Güncelleme: 19:23 - 26/10/2018 Cuma
Yeni Şafak
Heyet Kasım ayında Filistin'i ziyaret edecek.
Heyet Kasım ayında Filistin'i ziyaret edecek.

Nisanda Ankara’da düzenlenen OIC-OSHNET Kıdemli Uzmanlar Toplantısı sonrasında, Filistinli temsilciler; Türkiye önderliğindeki İslam İşbirliği Teşkilatı İş Sağlığı ve Güvenliği Ağı (OIC-OSHNET)’ten iş bu konuda iş birliği talebinde bulunmuştu.

Kasımda Filistin’e ziyaret

Filistin'de gelecek ay bir dizi ziyaret ve eğitim gerçekleştirecek olan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, OIC-OSHNET vasıtasıyla birçok İslam ülkesine başarılı bir şekilde taşıdığı iş sağlığı ve güvenliği konusunu, Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'nın bulunduğu Filistin'e de taşıyacak. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Orhan Koç başkanlığında, Mühendis Kağan Yücel ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Fatih Erel'den oluşan delegasyon, Filistin Çalışma Bakanlığı, TİKA, İslam İşbirliği Teşkilatı Filistin Ofisi ve Filistin sosyal güvenlik kurumlarına bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek.

#İş Sağlığı
#Türkiye
5 yıl önce