|

Volkswagen ÖTV ve KDV indirimli fiyatlarını açıkladı

Volkswagen ÖTV ve KDV indirimi ile birlikte tüm modellerinin fiyatlarını güncelledi. ÖTV ve KDV indiriminin Resmi Gazete’de yayınlanması ile bilirlik tüm modellerinde indirim uygulayan Alman otomotiv devi, uyguladığı ek indirimle birlikte yeni indirimli fiyat listesini resmi sitesinde yayınladı.

Yeni Şafak
12:05 - 22/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 12:06 - 22/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Volkswagen Türkiye'de satışa sunduğu araçların hepsine ÖTV indirimi yaptı.
Volkswagen Türkiye'de satışa sunduğu araçların hepsine ÖTV indirimi yaptı.

Volkswagen ÖTV ve KDV indirimi ile birlikte tüm modellerinin fiyatlarını güncelledi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dün gerçekleşen Vergi Denetim Toplantısı'nda duyurduğu Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranlarındaki değişiklikler, Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, 1.6 litre hacminin altında kalan motorlu taşıtlara uygulanan ÖTV oranları 15 puan aşağı çekildi. Yapılan düzenleme ile motor silindir hacmi 1600 cc'yi ve ÖTV matrahı 70 bin lirayı geçmeyen modellerin ÖTV oranı yüzden 45'ten yüzde 30'a düşürüldü.


VOLKSWAGEN TÜM MODELLERİNİN FİYATLARINI GÜNCELLEDİ

Türkiye’nin en çok satan otomotiv markalarından olan Alman otomotiv devi Volkswagen ÖTV ve KDV indirim kararının Resmi Gazete’de yayınlanması ile bilirlikte tüm fiyat listesini yeniden güncelledi. Ürettiği araçların sağlamlığı ve değer kaybetmemesiyle bilinen marka ÖTV ve KDV indirimlerini tüm araçlarına yansıttı. Bunun haricinde otomotiv pazarını canlandırmak için 45.000 TL’ye kadar ek indirim kampanyası başlatan otomotiv devi, düzenlediği kampanya ile birlikte araç sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat tanıyacak.

Volkswagen Golf

ÖTV indirimli fiyatı
134,900TL
Volkswagen Polo

ÖTV indirimli fiyatı
95,400TL

Volkswagen Passat

ÖTV indirimli fiyatı
158,400
TL
Volkswagen Tiguan

ÖTV indirimli fiyatı 168,700TL
Volkswagen Caddy


ÖTV indirimli fiyatı 114,737TL
Volkswagen Caravelle


ÖTV indirimli fiyatı 184,080TL

Volkswagen Amarok

ÖTV indirimli fiyatı 180,204TL
#ÖTV
#Volkswagen
#Golf
#Polo
#Otomobil
#İndirim
5 yıl önce
default-profile-img