|

Fatih Terim: Bazı arkadaşlarımızla yollarımı ayıracağız

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Porto'ya 3-2 yenildikleri maçtan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Terim, Ocak ayında yapacakları transferlerle ilgili önemli mesajlar verirken bazı oyuncuların takımdan ayrılacağını duyurdu.

Yeni Şafak
23:21 - 11/12/2018 Salı
Güncelleme: 00:26 - 12/12/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim.

Fatih Terim, Galatasaray'ın Porto'ya 3-2 yenildiği maçtan sonra yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Terim, takımın transfer gündemine dair çok net mesajlar verdi.

İşte Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • “Biz sadece santrfor peşinde değiliz. Ben bu mesajı zaman zaman verdim. Değişmesi gereken birçok şey var. Bazı mevkilerin de değişmesi ya da takviye edilmesi gerek. Bizim tarafımızdan hepsi tespit edildi. Mevcut arkadaşlarımızın performanslarını zaten dışarıda tartışmayız. Onlar benim oyuncum. İhtiyaç olan birçok yer vardır. Galatasaray’ın bugününü, mevcut gününü, şampiyonlukla, kupayla, Avrupa’yla götürmeye çalışırken, yarını da halletmek zorundayız ve bunu en ekonomik şartlarda yapmalıyız. Bazı arkadaşlarla yollarımızı ayıracağız. Alırken nasıl teşekkür ediliyorsa, verirken de biz teşekkür edeceğiz. Mayıs ayına geldiğimizde 2 oyuncumuzun kiralık olduğu düşünülürse, eğer mümkünse bedava ya da küçük rakamlarla bazı oyuncuları değerlendireceğiz. Ocak ve temmuzda alacağımız sayı yüksek olabilir. Mümkünse genç, yetenekli, 20’lerin üzerinde ama yaşlanmamış isimlerle arkadaşlarımız görünüyor. Çok derin bir kadro yapacağız. Ben iyiyimdir ama benden biraz daha iyisi varsa ben onu seçerim”
“Melo ve Sneijder’in gelmesi gereken bir ortam olursa, gelirler”

  • “Hayalsiz bir şey olmaz. Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde hangi ölçüde başarılı olmamız gerektiğini dürüst kelimelerle izah ettim. Eğer Porto karşısında orada 10 pozisyona girip topu sokamıyorsak, burada yenemiyorsak, Schalke’de maça 1-0 mağlup başlıyorsak, kendimizi Avrupa Ligi’nde gördüğümüzü söylemeliyiz. Melo ve Sneijder’e gelince tabii ki gülümserim. İkisinin de Galatasaray’da hizmetleri olmuştur, ilişkilerimiz de devam ediyor. Eğer onların burada olması gereken bir ortam olursa, bundan herkesin haberi olur. Tabii ki onları duyunca gülüyorum, çok güzel bir şey. Beni çok gülerken görmüyorsunuz, daha ne istiyorsunuz”
#Galatasaray
#Fatih Terim
#Porto
5 yıl önce