
Kısıtlama öncesi kayak keyfi: Yerli ve yabancı turist Palandöken'de
31 Aralık 2020
Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yılbaşı nedeniyle Türkiye genelinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi'nde yerli ve yabancı turistler kayak yapmanın keyfini çıkardı.
- NO1Ülke genelinde bu akşam saat 21.00'de başlayacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi, Türkiye'nin önde gelen kayak ve kış turizmi merkezlerinden Palandöken'de yoğunluk yaşandı.
- NO2Güzel havayı da fırsat bilen çok sayıda yerli ve yabancı turist, kayak ve snowboard yapıp kızak kayarak keyifli zaman geçirdi.
- NO3Kayak yapan vatandaşlardan Tuğrulhan Tuğoğlu, kayak merkezini çok beğendiklerini söyledi.
- NO4Kısıtlama öncesinde güzel havayı fırsat bilip kayak yapmaya geldiklerini ifade eden Tuğoğlu, arkadaşlarıyla kayak keyfini doyasıya yaşayarak eğlendiklerini dile getirdi.
- NO5
- NO6
- NO7
- NO8
- NO9
- NO10
- NO11
- NO12
- NO13
- NO14
- NO15
- NO16
- NO17
- NO18
- NO19
- NO20
- NO21
- NO22
- NO23
- NO24
- NO25
- NO26
- NO27
- NO28
- NO29
- NO30