|

Bafetimbi Gomis gollerini ona armağan etti

Galatasaray'ın Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis, Bursaspor maçında hat-trick yapma başarısı gösterdi. Golcü futbolcu maçtan sonra karşılaşmanın topunu yanına alarak yayıncı kuruluşa röportaj verdi. Tecrübeli isim bu röportaj esnasında gollerini sürpriz bir isme armağan etti.

Yeni Şafak
22:44 - 23/02/2018 Cuma
Güncelleme: 22:51 - 23/02/2018 Cuma
Yeni Şafak
Bafetimbi Gomis.
Bafetimbi Gomis.

Galatasaray'ın golcü ismi Bafetimbi Gomis, Bursaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu. Gomis, kazandıkları için mutlu olduğunu ifade ederken attığı 3 golü sürpriz isme mesaj yolladı.

İşte Bafetimbi Gomis'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "İyi bir maçı geride bıraktık. Geçen hafta kaybettik, üzüntü yaşadık. O maçın sonrasında bu şekilde kazanmak mutlu etti. Sadece benim 3 golüm değil, takım halinde oynadığımız bir oyun var. Tüm takımı tebrik etmek gerekiyor. Zor bir haftayı geride bıraktım. Sadece Galatasaray taraftarı değil, tüm taraftarların bana destek mesajı göndermesi çok güzeldi. Tüm teknik ekibe de teşekkür ediyorum. Hastalık geçirmiş olsam da bunun üstesinden gelebildim, bana doğru yolu gösterdiler. Yaptığım hat-trick'i, doktorumuz Yener'e armağan ediyorum. Bu hafta yapılan eleştirileri hak etmiyordu. Gol sevincimde elimi kalbime götürdüm çünkü taraftarımıza gerçek bir Galatasaraylı olduğumu göstermek istedim."

#Galatasaray
#​Bafetimbi Gomis
6 yıl önce