|

Bayern Münih-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak Bayern Münih-Beşiktaş maçı 22.45'te başlayacak. Bayern Münih'in temsilcimiz Beşiktaş'ı ağırlayacağı maçın yayınlanacağı kanal da belli oldu. Haberimizde Bayern Münih-Beşiktaş maçının muhtemel 11'lerini de bulabilirsiniz...

Yeni Şafak
11:30 - 20/02/2018 Salı
Güncelleme: 12:09 - 20/02/2018 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş Devler Ligi son 16 turu ilk maçını Almanya'da Bayern Münih ile yapacak.
Beşiktaş Devler Ligi son 16 turu ilk maçını Almanya'da Bayern Münih ile yapacak.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş, Alman devi Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek.

Temsilcimiz Beşiktaş'ın bu akşam deplasmanda Bayern Münih ile oynayacağı karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Almanya'da Allianz Arena'da oynayacak ilk maçın rövanşı ise 14 Mart 2018 Çarşamba günü TSİ 20.00'de Vodafone Park'ta oynanacak.
  • Beşiktaş grup aşamasını, 4 galibiyet ve 2 beraberlik tamamlarken, 14 puanla lider olarak son 16 turuna kalmıştı. Bayern Münih ise gruplarda, 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde ederek, 15 puanla Paris Saint-Germain'in ardından ikinci sırada yer alarak üst tura yükselmişti.

Bayern Münih maçı muhtemel 11'leri
  • Bayern Münih:
    Ulreich, Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba, Martinez, Müller, J.Rodriguez, Ribery, Robben, Lewandowski.
  • Beşiktaş:
    Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Medel, Adriano, Atiba, Tolgay, Talisca, Quaresma, Babel, Negredo.
Şenol Güneş: Gollü beraberlik avantaj olur

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bayern Münih maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu ve şunları kaydetti:

  • Güçlü bir takıma karşı özel bir atmosferde maç oynayacağız. Bu organizasyonda çok kupa kaldırmış bir takım. Birçok başarısı olan bir takım. Uluslararası arenada üst seviyede yer alan takımlardan biriyle oynayacağız. İşimiz zor ama bu zorluğa olumsuzluk olarak bakmıyoruz. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. İşimizi iyi yapacağız. Yarın atacağımız gol veya goller bize avantaj sağlayacaktır. İzleyenlerin keyif alacağı bir maç olmasını diliyorum. Bayern Münih takım oyununu iyi oynuyor ve bireysel olarak oyuncuları iyi. Savunmayı önde yapmak istiyoruz. Galibiyet ve gollü beraberlik bizim için önemli bir avantaj olur. Alman takımları işlerini çok ciddiye alıyorlar. Biz de bu anlayışa sahip olmaya çalışıyoruz. Bizim de yetenekli oyuncularımız var ama eğitimde ve ciddiyette sorunlarımız var.

#Beşiktaş
#Bayern Münih
6 yıl önce