|

Erman Toroğlu: Frey Fenerbahçe'nin futbolcusu değil

Fenerbahçe'nin deplasmanda Sivassspor'la golsüz berabere kaldığı maçı değerlendiren Erman Toroğlu; başkan Ali Koç, teknik direktör Cocu ve İsviçreli futbolcu Frey için çarpıcı yorumlarda bulundu.

Yeni Şafak
08:59 - 21/10/2018 Pazar
Güncelleme: 12:07 - 21/10/2018 Pazar
Diğer
Fenerbahçe'nin Sivasspor 11'i.
Fenerbahçe'nin Sivasspor 11'i.

Fenrbahçe kötü gidişatına Sivasspor karşısında da son veremedi. Sahadan 0-0 beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler 9 haftada topladığı 9 puanla 15. sırada yer aldı.

Mücadelenin ardından Erman Toroğlu Fenerbahçe ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. A Spor yorumcusu Toroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Comolli nedeniyle oynatmıyorsan adam değilsin"
  • "Fenerbahçe kadrosu iyi değil deniyor. Tamam ama 13 maç oynayan bir takımda hala teknik direktör en az 7-8 oyuncunun banko yerini ayarlayamıyorsa o teknik direktör değildir. Soldado diye bir adam var. Bu adam santrfor. Ama sen bu adamı sadece 3 hafta oynattın. Sen bu adamı oynatmıyorsan, sen teknik direktör değilsin. Sen bunu Comolli nedeniyle oynatmıyorsan daha da adam değilsin. Soldado'nun bugün iki pozisyon kaçırması formsuzluktan. Cocu, Soldado'nun kimyasını bozmuştur. Oynatacaksın, elden başka bir şey gelmez."
"Futbolcular teknik direktörü sevmiyor"
  • "Fenerbahçe bu kadrosuyla sondan dördüncü olmaya layık. Cocu'yu tutmanın alemi yok. Bu futbolcular teknik direktörü sevmiyor. Bu futbolcular böyle oynamaz. Cocu'yla falan bu iş olmaz. Ali Koç'un başkan olarak kredisi var ama ateşle oynuyor. Bu teknik adamı değiştireceksin."
"Fenerbahçe'nin futbolcusu değil"
  • "Michael Frey'in en beğendiğim tarafı at kuyruğu, çok güzel bağlıyor. Bir de top oyna abi. Fenerbahçe'nin futbolcusu değil. Soldado futbolun çakalı olmuş işi biliyor... O bunu da bilmiyor civciv. Çakal varken niye civcivi alıyorsun. Bir kulüp yönetim olarak bu kadar boş bırakır mı aşağıyı?"
"Comolli mi idare ediyor futbolu Ali Koç mu?"
  • "Teknik direktörler futbolcular hepsi kopuk kopuk. Takım değil Fenerbahçe'de, takım olgusu yok. Kalite yok. O Valbuena kulübede seni duman eder. Öyle bir dalar ki sana, ısınırken dalar, diliyle dalar. Başkanın yerinde olsam kimseden habersiz, masörle malzemeciyi çağırırım. Onlardan her şeyi alırım. Comolli mi idare ediyor futbolu Ali Koç mu? Comolli getiriyor. Peki onu getiren kim?"


#Fenerbahçe
#Erman Toroğlu
#Frey
6 yıl önce