|

F.Bahçe’nin yeni sponsoru Damat

Orka Holding markalarından Damat, Fenerbahçe’nin resmi kıyafet sponsoru oldu. Ülker Stadı’nda gerçekleştirilen imza töreninde, Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam ile Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu hazır bulundu.

Yeni Şafak
04:00 - 21/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 02:58 - 21/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Burhan Karaçam, Süleyman Orakçıoğlu’na imzalı forma hediye etti.
Burhan Karaçam, Süleyman Orakçıoğlu’na imzalı forma hediye etti.

Damat ile çok önemli bir iş birliğine imza attıklarını dile getiren Burhan Karaçam, “Milyonların sevgilisi, Türkiye’nin en önemli markası Fenerbahçe ile moda alanında Türkiye’nin öncü, yenilikçi ve son derece modern markası Damat’ın yeni iş birliği, herkes için hayırlı olsun” diye konuştu. Anlaşmanın 2021 sezonu sonuna kadar olduğunu aktaran Karaçam, “Damat ürünlerini, futbol, basketbol, voleybol şubelerimiz, FB TV ile medya birimi çalışanlarımız ve diğer branşlarımızın teknik heyetleri giyecekler. Damat markasının yurt dışında bulunan mağazalarındaki faaliyetlerinde, yanlarında yer alacağız. Luigi Datome, Nicolo Melli gibi basketbolcularımız, bu faaliyetlere katılacaklar. Damat bize, Fenerbahçe adını taşıyan yeni bir koleksiyon çıkaracağının sözünü verdi. Damat markasının yüzde yüz Türk sermayesi olması, bizim için önemli bir seçim hususuydu. Damat’ın büyümesine katkı sağayacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bizim için son derece önemli

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ise Fenerbahçe ile çok önemli bir anlaşma imzaladıklarını vurgulayarak, “Milyonların sevgilisi olan Fenerbahçe ile anlaşma yaptığımız, çok önemli bir gün. En çok taraftarı olan ve gerçekten marka olarak büyük gücü bulunan bir kulüple iş birliği yapmak, bizim için son derece önemli” ifadelerini kullandı. Çok titiz çalışma yaptıklarını anlatan Orakçıoğlu, sarı-lacivertli kulüp için sürprizleri olduğunu da söyleyerek, şunları kaydetti: “Tek amacımız futbolcuları giydirmek değil. Yeni koleksiyonumuz ve sürprizlerimiz var. Bunların dijital ortamda, Fenerium’da pazarlanması konusunda çalışma içindeyiz. Burada kalıcı olmanın iki tarafa da önemli kazanım sağlayacağını düşünüyorum.”

Orakçıoğlu, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın başarılarıyla tüm dünyada bilindiğini de vurgularken, “Bir Türk markası olarak İtalya’da yüzde 150 artan performans içindeyiz. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, tüm dünyada tanınıyor. Oyuncuların kendi ülkelerindeki bilinirlikleri ve bize orada verecekleri destek son derece önemli. Genç ve dinamik markanın enerjisini Fenerbahçe ile artırmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

#Burhan Karaçam
#Fenerbahçe
5 yıl önce