|

Fikret Orman: Şenol Güneş'in adının geçmesi normal

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'in adının milli takım teknik direktörlüğü için geçmesinin normal olduğunu söyleyerek, "Bu iddiaların şu an itibarıyla aslı yok. Federasyonun da Mircea Lucescu ile ilgili ne kararı var, açıkçası onu da bilmiyorum" dedi.

Yeni Şafak
17:42 - 18/11/2018 Pazar
Güncelleme: 17:47 - 18/11/2018 Pazar
AA
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman

Fikret Orman, Boluspor Kulübünü ziyaret ederek, başkan Necip Çarıkçı ile bir araya geldi. Boluspor'un 21 yaş altı takımı ile oynadığı antrenman maçını izleyen Orman, teknik direktör Sait Karafırtınalar ile de sohbet etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in adının A Milli Futbol Takımı için gündeme getirilmesine değinen Orman, tecrübeli çalıştırıcının önemli bir futbol markası olduğunu vurgulayarak, şunları ifade etti:

  • Şenol Güneş'in isminin milli takım için geçmesi kadar normal bir şey yok. Biz de spor yöneticisiyiz. Bir gün spor bakanı, bir gün federasyon başkanı, bir gün belediye başkanı oluyoruz. Böyle sporun içerisinde ve toplumun önünde olunca, bir şekilde isminiz geçiyor. Bu iddiaların şu an itibarıyla aslı yok. Federasyonun da Mircea Lucescu ile ilgili ne kararı var, açıkçası onu da bilmiyorum.
#Şenol Güneş
#Fikret Orman
5 yıl önce