|

Fırtına hasret bitirecek

Trabzonspor, bugün sahasında konuk edeceği Başakşehir'i yenerek 5 maçlık beraberlik serisini sona erdirmek istiyor. 2018 yılında henüz galibiyeti bulunmayan bordo-mavililer, rakibini yenerek yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/02/2018 Pazar
Güncelleme: 04:34 - 18/02/2018 Pazar
Yeni Şafak
Bordo-mavililer, İstanbul temsilcisi karşısında kazanarak hem galibiyet özlemine son vermek hem de üst sıralara tutunmak istiyor.
Bordo-mavililer, İstanbul temsilcisi karşısında kazanarak hem galibiyet özlemine son vermek hem de üst sıralara tutunmak istiyor.

Trabzonspor, lig'in 22. haftasında sahasında bugün Başakşehir'i konuk edecek. Ligde son 5 maçından beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, İstanbul temsilcisi karşısında kazanarak hem galibiyet özlemine son vermek hem de üst sıralara tutunmak istiyor. Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan kaleci Esteban ile Mustafa Akbaş forma giyemeyecek. Bordo-mavili takımın ligin son 2 haftasında Göztepe ve Gençlerbirliği ile oynadığı maçlarda kasıklarındaki sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Burak Yılmaz'ın Medipol Başakşehir maçıyla tekrar formasına kavuşması bekleniyor. Hollanda'da tedavisi tamamlandıktan sonra hafta içinde antrenmanlarda yer alan golcü futbolcunun Rodallega'nın yerine 11'de maça başlama olasılığının yüksek olduğu öğrenildi. Karadeniz ekibinde kart cezası sona eren Yusuf Yazıcı da 11'de görev alabilecek.

HEDEF 2018'DE İLK GALİBİYET

Trabzonspor'un, Başakşehir ile yapacağı karşılaşma bordo-mavililer açısından 3 puanın ötesinde bir anlam daha taşıyor. Fırtına, rakibini mağlup ederek 2018 yılındaki ilk galibiyetini hanesine yazdırmak istiyor. Trabzonspor, Başakşehir karşısında kazanarak 5 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi planlıyor. Bordo-mavililer, yeni yılda ise şu ana kadar kazanamadı. Son galibiyetini ligin 16. haftasında sahasında Bursaspor’u 1-0 yenerek elde eden bordo-mavililer söz konusu maçın ardından oynadığı Kardemir Karabükspor (1-1), Atiker Konyaspor (2-2), Fenerbahçe (1-1), Göztepe (0-0) ve Gençlerbirliği (0-0) maçlarından beraberliklerle ayrılarak 5 puan toplarken 10 puan bıraktı.

  • Burak , Başakşehir’i boş geçmiyor
  • Ligde son iki haftadır forma giyemeyen Burak Yılmaz, Medipol Başakşehir’e karşı oynadığı 11 maçta 9 gol attı. Bu gollerden 7’si, Trabzonspor formasıyla çıktığı 5 lig maçında geldi. Burak, ligin ilk yarısında 2-2 berabere biten maçta 2 gole birden imza atmıştı.
#Trabzonspor
#Başakşehir
6 yıl önce