|

Kalbime kazındı

2 sezonun ardından Beşiktaş’a veda eden Anderson Talisca, Instagram hesabından yayınladığı mesajda, “İstanbul’u sevdim, Türk halkını sevdim, taraftarımızı sevdim, Beşiktaş’ı sevdim. Sonsuza kadar dünyanın dört bir yanında uçan bir Kara Kartal olacağım” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 04:36 - 21/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
 Anderson Talisca
Anderson Talisca

Beşiktaş’ta 2 sezondur kiralık olarak forma giyen yıldız futbolcu Anderson Talisca, son oynanan Sivasspor maçının ardından Beşiktaş’a veda etti. Takımdan ayrılacağı kesinleşen yıldız oyuncu, Instagram üzerinden, attığı gollerden oluşan bir video yayınladı.

Paylaşımın altına, Beşiktaş forması giymekten duyduğu mutluluğu yazan Brezilyalı yıldız, “Türkiye’de ne bulacağımı hiç bilmiyordum ama başından beri hislerim iyiydi. Her şekilde tarif edilemez bir deneyime sahip oldum. İstanbul’u sevdim, Türk halkını sevdim, taraftarımızı sevdim, Beşiktaş’ı sevdim. Kendimi her gün buraya adadım. Kurumda tarih yazdım ve o da bana tarih yazdı. Son iki sezonda hayatımdan geçen her şey ve herkes kalbimde sonsuza kadar iz bırakacak. Teşekkürler Allahım. Teşekkürler Türkiye. Teşekkürler Beşiktaş. Sonsuza kadar dünyanın dört bir yanında uçan bir Kara Kartal olacağım” ifadelerini kullandı. Talisca, son maçının ardından verdiği demeçte ise, “Çok mutlu iki sezon geçirdim. Buradan başım dik bir şekilde ayrılıyorum. İki sezonda takım olarak iyi işler yaptık. Beşiktaş formasıyla şampiyon olmanın verdiği gururla buradan ayrılıyorum” şeklinde konuştu.

CENK TOSUN’A RAKİP!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, Talisca’ için “Cenk’e rakip olacak” demesinin ardından, Brezilyalı yıldızın Manchester United ile anlaştığı iddia edildi. Portekiz medyasından Ojogo’nun haberine göre Benfica Kulübü, Talisca’nın transferi için Manchester United’la 40 milyon Euro’ya el sıkıştı. Premier Lig’deki yabancı oyuncular için aranan milli takım uygunluğuna şu aşamada uymayan Talisca’nın özel izinle transfer olabileceği belirtiliyor. Anderson Talisca, Brezilya A Milli Takımı formasını henüz giyemedi ancak kadroya davet edildi. İngiliz basını ise Şenol Güneş’in kastettiği takımın Liverpool olduğunu yazdı. Bu sene Premier Lig’e yükselen Wolves kulübü de daha önce Talisca’ya olan ilgisini açıklamıştı. 24 yaşındaki futbolcunun hangi takıma gideceği merak edilirken, en güçlü aday olarak Manchester United ön plana çıkıyor. İtalyan ekibi Roma’nın da Talisca’nın transferi için devrede olduğu öne sürülüyordu. Öte yandan memleketi Hopa’da bulunan Başkan Fikret Orman, Talisca’nın Manchester United’a transferiyle ilgili soruya, “Rivayet” cevabını vererek, ihtimallere açık kapı bıraktı.

#Anderson Talisca
#Beşiktaş
#İstanbul
6 yıl önce