|

Love'u değil Alanya'yı ikna edin

Forvet hattı için Brezilyalı golcü Vagner Love ile el sıkışan Beşiktaş, transferin gerçekleşmesi için Aytemiz Alanyaspor yönetimini ikna etmeye çalışıyor. Akdeniz temsilcisiyle ilişkilerin bozulmasını istemeyen Fikret Orman, kurmaylarına, “Oyuncuyla anlaşmamız mühim değil, önce Alanyaspor kulübünü ikna etmelisiniz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 04:32 - 24/01/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Fikret Orman: Love, Beşiktaş'a gelmek istiyor ama Alanyaspor yönetimini razı etmeden bu transferi yapamayız.
Fikret Orman: Love, Beşiktaş'a gelmek istiyor ama Alanyaspor yönetimini razı etmeden bu transferi yapamayız.

Forvet arayışları kapsamında Aytemiz Alanyaspor'un golcüsü Vagner Love girişimilerini sürdüren Beşiktaş'ta, devreye Başkan Fikret Orman girdi. 33 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen siyah-beyazlılar, Love konusunda Akdeniz ekibine teklif götürdü. Bu konuda Orman'ın, Love konusunu kendilerine sorduğunu belirten Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, oyuncuyu satmak istemediklerini aktardı. Bunun üzerine transfer komitesiyle görüşen siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, “Love, Beşiktaş'a gelmek istiyor ama Alanyaspor yönetimini razı etmeden bu transferi yapamayız. Alanyaspor kümede kalma mücadelesi veriyor. Love transferi karışık bir hal aldıktan sonra tamamlanır ve Alanyaspor küme düşerse oyuncuyu ayarttığımız düşünülebilir. Biz böyle bir kulüp değiliz. Uygun şartlar oluşursa transferi gerçekleştiririz. Pazarlıkları futbolcudan önce kulüple yapın. İlişkilerimizin bozulmasını istemiyorum” ifadelerini kullandı.

LOVE, KULÜBÜNE REST ÇEKTİ

Hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de ligde şampiyonluğa oynayan bir takımda forma giymek isteyen Brezilyalı futbolcu, Alanyaspor'a rest çekti. 33 yaşındaki golcü futbolcu, yönetime “Bırakın Beşiktaş'ta oynayayım ya da Brezilya 3. Ligi'nde futbola devam ederim'' dedi. Turuncu-yeşilli takımın dün sabah idmanında yer alan yıldız oyuncunun, akşam idmanına izinli olduğu için katılmadığı öğrenildi. Beşiktaşlı yöneticilerin, Love'ın, transferi konusunda Aytemiz Alanyaspor tesislerinde yöneticilerle görüştüğü bilgisi verildi. Siyah-beyazlı yönetimle fiyat konusunda da anlaşan Brezilyalı golcü, sezonun 2. yarısı için 850 bin Euro, önümüzdeki yıl ise 1 milyon 900 bin Euro'ya 'Evet' dedi.

REMY YEDEKTE BEKLİYOR

Beşiktaş, Vagner Love transferinin sekteye uğraması durumunda ise alternatifini hazır tutuyor. İspanyol ekiplerinden Las Palmas'ta forma giyen Loic Remy'den de vazgeçmeyen siyah-beyazlılar, transferin detaylarını oyuncunun menajeriyle görüşmek için Londra'ya gidecek. Sezon başında Chelsea'den Las Palmas'a giden 31 yaşındaki Fransız golcü, 13 maçta forma giydi ve 6 gol kaydetti. Kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi olan Remy, satın alma opsiyonuyla kiralanmak isteniyor.


Larin, Beşiktaş'ın futbolcusudur

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak için çabaladığı Cyle Larin konusundaki pürüzler aşılmaya çalışılıyor. Siyah-beyazlı kulübün görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na da (KAP) bildirdiği Kanadalı futbolcu takımla birlikte idmana çıktı. Kulübü Orlando City ise konuyu FIFA'ya götürme kararı almıştı. Oyuncunun kendileriyle sözleşme uzattığını dile getiren MLS ekibi, Beşiktaş'ın 1.5 milyon Euro'luk teklifini kabul etmedi. Beşiktaşlı yöneticiler ise, “Oyuncunun sözleşmesinde opsiyonun iki taraf için de geçerli olmasına rağmen, Orlando kulübü tek taraflı sözleşme uzattı. O nedenle bu konuda biz rahatız. İşin uzamaması için Orlando City'e 1.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptık ama kabul etmediler. Konu FIFA'da görüşülürse biz kazanırız. Bu konuda rahatız. Larin, Beşiktaş'ın futbolcusudur” ifadelerini kullandılar. Bu arada Larin, Beşiktaş'ın dünkü antrenmanına katıldı. Beşiktaş'ın Larin'le 4.5 yıllığına anlaştığını kısa süre içinde resmen duyurması bekleniyor.

Fikret Orman Kulüpler Birliği'ne aday

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dursun Özbek'ten sonra boşalan Kulüpler Birliği Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Önce Osmanlıspor bir bildiri yayınlayarak Fikret Orman’ı destekleyeceğini açıkladı. Bu kulübün ardından Kayserispor ve Malatyaspor da adaylarının Fikret Orman olduğunu bildirdiler. Fikret Orman, 1 Şubat Perşembe günü yapılacak seçimle ilgili yaptığı açıklamada, “Kendimi Türk futboluna adamış biriyim. Değerli başkanların düşünceleri beni çok memnun etti. Türk futboluna hizmet etmek en büyük arzum. Her zaman söylüyorum, sadece Beşiktaş’ın iyi olması yetmez. Tüm takımlarımızın daha iyi olması gerekiyor. Marka değerimiz açısından bu çok önemli. Birkaç kulüp başkanı ile daha konuşup Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığı için adaylığımı açıklayacağım” ifadelerini kullandı.

#Beşiktaş
#Wagner Love
6 yıl önce