|

Muriqi'in kırmızı kart görmesi sosyal medyanın gündemi oldu

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep'i 2-0 mağlup etti. Mücadelenin son dakikalarında kırmızı kart gören Vedat Muriqi'in Başakşehir maçı yerine Türkiye Kupası'nda oynanacak olan Kayserispor maçında cezalı duruma düşmesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber Merkezi
22:17 - 18/01/2020 Cumartesi
Güncelleme: 22:38 - 18/01/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Muriqi, Gaziantep FK karşısında 1 gol 1 asist ile oynadı.
Muriqi, Gaziantep FK karşısında 1 gol 1 asist ile oynadı.

Süper Lig'in 18. haftasında Gaziantep FK sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadeleyi sarı-lacivertli ekip Kruse ve Muriqi'in attığı gollerle 2-0 kazandı. Karşılaşmanın son dakikalarında ikinci sarıdan kırmızı kart gören Vedat Muriqi ise sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Mücadele öncesinde Vedat Muriqi, Fenerbahçe'de sarı kart sınırındaki oyuncular arasındaydı. Karşılaşmanın 80. dakikasında sarı kart gören Kosovalı oyuncu Başakşehir maçında cezalı duruma düştü. Fakat 90+5. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan çıkan Muriqi cezasını Başakşehir maçı yerine Türkiye Kupası'nda oynanacak olan Kayserispor maçında çekecek.

  • Vedat Muriqi'in gördüğü kırmızı kart hakkında konuşan Rıdvan Dilmen, "Şimdi maç bitti Vedat Muriqi'in ikinci sarı kartını konuşacağız. Ben bunu daha önce de söyledim. Talimatname buna izin veriyor. Bu tartışmalara yol açıyor. 2. golü attıktan sonra Vedat'a haber gitmiştir zaten" ifadelerini kullandı.

  • Bir diğer spor yorumcusu Tümer Metin ise, "Vedat Muriqi'in gördüğü ikinci sarı kartta etik çerçevesi falan değil. Buna başvurursun. Buna her futbolcu başvurur. Acilen kuralın değişmesi lazım" dedi.

  • Eski hakem Ahmet Çakar'da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yorumda şu ifadelere yer verdi:
  • "Ben Vedat Muriqi'i efendi sanırdım. Hem bile bile kendini attırdı hem de utanmadan 80 milyonu keriz yerine koyarcasına itiraz etti."




#Fenerbahçe
#Vedat Muriqi
4 yıl önce