|

Şenol Güneş'ten Vida ve Larin yorumu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bayern Münih maçında kırmızı kart gören Vida ve henüz forma şansı vermediği Larin'in performansı hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yeni Şafak ve
13:01 - 22/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 13:35 - 22/02/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Şenol Güneş 5-0'lık Bayern mağlubiyeti sonrası konuştu.
Şenol Güneş 5-0'lık Bayern mağlubiyeti sonrası konuştu.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş düzenlenen basın toplantısında Bayern Münih karşısında alınan 5-0'lık mağlubiyetle ilgili üzüntüsünü dile getirdi.

İkinci maç için şanslarının kalmadığını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, Bayern Münih maçının 16. dakikasında kırmızı kart görerek hayal kırıklığına neden olan Vida ile ilgili de dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Güneş'in açıklamaları şöyle;
"Mitrovic'in giderkenki hali Vida'dan daha iyiydi"
  • "Medel ilk geldiğinde hem performans olarak, fiziksel olarak sıkıntılıydı, hem de oyun anlayışı olarak gergindi, mutsuzdu. Şu an daha iyi durumda. Bazı oyuncular uyumu geç sağlıyor. Vida da bu süreci yaşıyor.Vida Mitrovic'ten daha iyi olmasına rağmen henüz onun kadar verim vermedi. Mitrovic'in giderkenki hali, şu anki Vida'dan daha iyiydi. Bu, Vida'nın kötü oyuncu olduğunu göstermez. Oyuncuyu geç almamız gibi durumlar da sıkıntı olabiliyor. Vida'nın üzgün olduğunu biliyorum, dolayısıyla bu da onu etkileyecektir."
"Larin diğerlerinden önde değil"
  • "Cyle Larin'de beklenti var, oynamayanlar akla geliyor ama Larin şu an Talisca, Love, Mustafa Pektemek, Negredo'nun önünde değil. Çıkıp da bir maç iyi oynayabilir."


#Şenol Güneş
#Beşiktaş
#Vida
#Larin
6 yıl önce