|

Vagner Love adım adım Beşiktaş'a

Beşiktaş'ın forvet transferi listesinde zirveye yerleşen Vagner Love, bugünkü idmana çıkmadı. Brezilyalı yıldızın transferiyle ilgili görüşmelerin sürdüğü belirtilirken siyah beyazlıların kadrosuna katmaya hazırlandığı Cyle Larin'in de bu transfer kapsamında Alanyaspor'a kiralık olarak önerildiği aktarıldı.

Yeni Şafak
16:30 - 23/01/2018 Salı
Güncelleme: 17:00 - 23/01/2018 Salı
Yeni Şafak
Vagner Love, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de gol kralı olmayı başarmıştı.
Vagner Love, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de gol kralı olmayı başarmıştı.

Beşiktaş'ın forvet transferi için adı geçen isimlerden olan Vagner Love, Alanyaspor'un bugün gerçekleştirdiği idmana çıkmadı.

Oyuncunun idmana çıkmamasıyla ilgili olarak kulüpten resmi bir açıklama yapılmazken siyah beyazlı yöneticilerin Alanya'da transfer görüşmelerinde bulunduğu aktarıldı. Akdeniz temsilcisinin Vagner Love için 5 milyon euro talep ettiği Beşiktaş'ın ise 2.5 milyon euroya kadar çıktığı bununla birlikte transferi açıklanması beklenen Cyle Larin'in de sezon sonuna kadar Alanyaspor'a verilebileceği belirtildi.

  • Hatırlanacağı üzere Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu önceki günlerde bağlandığı bir canlı yayında Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı istediğini ifade etmiş ancak oyuncuyu bırakmaya yanaşmadıklarını söylemişti.

#Alanyaspor
#Vagner Love
#Beşiktaş
6 yıl önce