|

Werder Bremen ile bütün bağlarını kopartan Nuri Şahin Fenerbahçe yolunda

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Nuri Şahin, Alman kulübü Werder Bremen ile bütün ilişkilerini kopardı. Teknik direktör Florian Kohfeldt ile tartışan Nuri Şahin, Werder Bremen ile 1 sene sözleşme uzatma opsiyonu olmasına rağmen bu hakkını kullanmadı. Alman medyası da Nuri Şahin'in sıradaki durağının Fenerbahçe ya da ABD olacağını yazdı.

14:54 - 14/07/2020 Salı
Güncelleme: 15:15 - 14/07/2020 Salı
Yeni Şafak
Nuri Şahin'in sözleşmesi sona erdi.
Nuri Şahin'in sözleşmesi sona erdi.

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de rota Nuri Şahin'e çevrildi. Sarı-lacivertliler 31 yaşındaki oyuncuya uzun vadeli bir plan sundu. Fenerbahçe, Nuri Şahin'in futbolu bıraktıktan sonra da kulüp içerisinde görev almasını istiyor.

Alman medyasında yer alan habere göre, Nuri Şahin Werder Bremen ile olan bütün bağlantılarını kopardı. Hatta 1 yıl sözleşme uzatma opsiyonu olmasına rağmen, yıldız oyuncu bu opsiyonu kullanmadı. Haberin detayında Nuri Şahin'in Werder Bremen'in aldığı hiç bir sonuca sosyal medyada reaksiyon vermediği ve kulübün saha dışında sorumluluk almasını istemesine rağmen, bunu nadiren yaptığına yer verildi.

  • Nuri Şahin, Florian Kohfeldt ile tartıştı
  • Haberde, Nuri Şahin'in teknik direktör Florian Kohfeldt ile tartıştığı, hatta taktik antrenmanlara kulak asmadığı iddia edildi. Ayrıca Nuri Şahin'in sıradaki durağının Fenerbahçe ya da MLS ekiplerinden birisi olacağı yazıldı.

#Fenerbahçe
#Nuri Şahin
#Werder Bremen
4 yıl önce