|

Galatasaray Bursaspor CANLI izle canlı skor! - GS Bursa BEİN Sport Lig TV canlı izle

Galatasaray Bursaspor maçı canlı skor takibini haberimizdeki simülasyon üzerinden pozisyonlarla takip edebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray Bursaspor (GS Bursa) maçı bein SPORTS (LİG TV) üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta kaybeden Galatasaray bu hafta evinde Bursaspor karşısında kazanarak Süper Lig şampiyonluğunu riske etmek istemiyor. Galatasaray Bursaspor (GS Bursa) canlı izle, canlı skor ve maçın kaç kaç olduğunu haberimizde.

Yeni Şafak
19:38 - 23/02/2018 Cuma
Güncelleme: 19:56 - 23/02/2018 Cuma
Diğer
​Galatasaray Bursaspor CANLI izle canlı skor!
​Galatasaray Bursaspor CANLI izle canlı skor!

Galatasaray Bursaspor (GS Bursa) canlı izle, canlı skor ve maçın kaç kaç olduğunu haberimizde. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında 2-1 mağlup olan Galatasaray şampiyonluk yarışından kopmamak için bu hafta evinden Türk Telekom'da (TT) galibiyet peşinde. Fatih Terim'in öğrencileri maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini bekliyor. Ligde işler istediği gibi gitmeyen Bursaspor kümeye düşmemek için deplasmanda galibiyet arayacak. Galatasaray Bursaspor maçı bein SPORTS (LİG TV) üzerinden canlı olarak izlenecek. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de bu hafta oynayacağı Bursaspor ile ligde 98. kez karşı karşıya gelecek. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılıların 50’ye 22’lik galibiyet üstünlüğü bulunuyor. Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00’de Türk Telekom Stadyumu’nda Bursaspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 22 haftada sarı-kırmızılılar, 44 puan ve averajla ikinci sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlılar ise 27 puanla 11. sırada bulunuyor.

GALATASARAY BURSASPOR CANLI SKOR-CANLI TAKİP


Galatasaray Bursaspor
98. randevu

Galatasaray ile Bursaspor, bugüne kadar Süper Lig’de 97 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda 50 kez sarı-kırmızılılar sahadan galip ayrılırken, 22 kez de yeşil-beyazlılar rakibini mağlup etti. 25 müsabakada ise kazanan taraf çıkmadı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Bursa’da oynanan maçı Galatasaray 2-1 kazandı. Sarı-kırmızılı takım, bu maçlarda 169 kez rakip fileleri havalandırırken, Bursa ekibi ise 81 kez gol sevinci yaşadı.

Galatasaray, evinde 13 maçtır kaybetmiyor

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’ndaki Süper Lig müsabakalarında daha coşkulu oynarken, bunu skora da yansıtıyor. Sarı-kırmızılılar, evinde oynadığı son 13 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Aslan, geride kalan 13 karşılaşmada 12 kez sahadan galip ayrılırken, 1 kez berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, son yenilgisini geçtiğimiz sezonun 30. haftasında Kasımpaşa’ya karşı 3-1’lik skorla aldı.

6 yıldır Bursaspor’a yenilmiyor

Galatasaray, 11 Süper Lig, 3 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupası olmak üzere toplam 15 maçtır Bursaspor’a mağlup olmuyor. Bu maçlarda, sarı-kırmızılılar 10 kez rakibini mağlup ederken, 5 kez de berabere kaldı. Bursaspor, Galatasaray’ı en son 28 Ocak 2012’de oynanan lig maçında 1-0 mağlup etti.

Mariano ve Feghouli sınırda

Galatasaray’da Mariano ve Sofiane Feghouli, Bursaspor maçı öncesinde sarı kart cezası sınırında bulunuyor. İki futbolcu, Bursa maçında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve gelecek hafta deplasmanda oynanacak Kardemir Karabükspor maçında takımını yalnız bırakacak.

Belhanda dönüyor

Antalyaspor maçının son dakikalarda gördüğü kırmızı kart ile takımını Kasımpaşa karşılaşmasında yalnız bırakan Younes Belhanda’nın cezası bitti. Teknik Direktör Fatih Terim’in görev vermesi halinde Belhanda, Bursaspor’a karşı oynayabilecek.

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen:

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Galatasaray maçının kendileri için dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi. Le Guen kalan 12 maçın her birinin çok önemli olduğunu ancak ilk sırada Galatasaray karşılaşmasının olduğunu dile getirdi.Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Galatasaray’la karşılaşacak olan Bursaspor’da hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen kamera karşısına geçti. Özlüce Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Le Guen, "Galatasaraymaçını dönüm noktalarından biri olarak ifade edebiliriz, çünkü 12 maçımız kaldı. Her biri çok önemli, her biri artık dönüm noktası olacak. Onların ilki olarak isimlendirebiliriz" dedi. Puan tablosu açısından umudunu kaybetmediğini belirten Le Guen, "Galatasaray maçı kolay geçmeyecektir ama sezon biterken tabloda alacağımız yer açısından ben umutluyum. Puan tablosunun ilk bölümünde kendimizi konumlandırabileceğimize olan inancım, umudum devam ediyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig haftanın maçları

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'in 23. haftasındaki karşılaşmalarda görev alacak hakemler şunlar:

Yarın:

20.00 Galatasaray-Bursaspor: Bülent Yıldırım

20.00 Teleset Mobilya Akhisarspor-Atiker Konyaspor: Ali Palabıyık

24 Şubat Cumartesi:

16.00 Kayserispor-Kasımpaşa: Halil Umut Meler

19.00 Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor: Serkan Çınar

25 Şubat Pazar:

13.30 Evkur Yeni Malatyaspor-Kardemir Karabükspor: Bahattin Şimşek

13.30 Osmanlıspor-Antalyaspor: Hüseyin Göçek

16.00 Göztepe-Demir Grup Sivasspor: Mete Kalkavan

19.00 Beşiktaş-Fenerbahçe: Cüneyt Çakır

26 Şubat Pazartesi:

20.00 Medipol Başakşehir-Gençlerbirliği: Ümit Öztürk


#Galatasaray Bursaspor canlı skor
#Galatasaray Bursaspor canlı
#GS Bursa canlı
#GS Bursa
#canlı izle
#canlı skor
#Süper Lig
#Galatasaray Bursaspor
#Lig TV
#bein Sports
6 yıl önce
default-profile-img