|

Gençlerbirliği Osmanlıspor canlı izle!

Süper Lig’de ateş hattında bulunan Gençlerbirliği ile Osmanlıspor karşı karşıya geliyor. Başkent derbisinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Her iki takım da ateş hattında kurtulmak için kıyasıya mücadele edecek. Sizler de bu maçı saat 13.30’da beIN Sports ekranlarından canlı izleyebileceksiniz. İşte Gençlerbirliği Osmanlıspor canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
11:09 - 21/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:12 - 21/04/2018 Cumartesi
Diğer
Süper Lig'de Osmanlıspor ile Gençlerlerbirliği karşı karşıya geliyor.
Süper Lig'de Osmanlıspor ile Gençlerlerbirliği karşı karşıya geliyor.

Gençlerbirliği Osmanlıspor maçı canlı izleme bilgileri haberimizde. Süper Lig’de puan durumda ateş hattı her geçen hafta daralıyor. Ateş hattında bulunan Osmanlıspor ile Gençlerbirliği ligde kalabilmek adına zorlu bir mücadeleye çıkacak. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden de bu maçı izleyebileceksiniz.

Gençlerbirliği Osmanlıspor maçı canlı izleme

Gençlerbirliği Osmanlıspor maçını beIN Sports ekranları üzerinden donmadan kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

İki takım arasındaki istatistikler

Süper Lig'de Osmanlıspor'u dört maçtır yenemeyen Gençlerbirliği (2B 2M), bu karşılaşmaların tamamında kalesinde gol gördü (toplam sekiz gol).

Ligdeki son yedi maçında bir galibiyet alabilen Gençlerbirliği (2B 4M), bu süreçte sadece Galatasaray'ı yenebildi (1-0).

Son sekiz iç saha maçının beşinde kalesini gole kapatan Gençlerbirliği, rakiplerinden sadece üç gol yedi.

Deplasmanda çıktığı son 17 maçın birini kazanabilen Osmanlıspor (3B 13M), tek galibiyetini gol yemediği tek karşılaşmada aldı (vs Karabükspor, 4-0).

İlk 29 hafta itibarıyla ceza sahası dışından en az gol yiyen takım Osmanlıspor (bir).

Süper Lig'de kornerden en az gol yiyen takım olan Gençlerbirliği (bir), serbest vuruşlardan kalesinde en fazla gol gören ekip konumunda (altı).

Osmanlıspor, bu sezon ilk yarısını önde kapattığı beş maçı da kazanırken, geride girdiği ikinci yarılarda henüz galibiyet alamadı (13 maçta 3B 10M).

Bu sezon ortalama dakika olarak ilk golü kalesinde en erken gören takım Osmanlıspor (27.1).

Gençlerbirliği'nin ligde attığı son dört golün üçünde Stephane Sessegnon'un doğrudan katkısı var (iki gol ve bir asist).

Osmanlıspor'un rakip filelere gönderdiği son yedi golün altısı yerli oyunculardan geldi (Mehmet Batdal x2, Serdar Gürler x2, Musa Çağıran x2).

#Gençlerbirliği
#Osmanlıspor
#beIN Sports
6 yıl önce