|

10 FETÖ’cü toplantıda basıldı

Kayseri’de, FETÖ’den tutuklanıp, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan 10 kişi, bir bağ evindeki toplantıda basıldı. Her hafta aynı saatlerde buluştukları belirlenen 10 kişi içinde esnaf da var, öğretmen de.

Haber Merkezi
04:00 - 8/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 04:20 - 8/09/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Yeniden örgütlenme hayalleri suya düştü.
Yeniden örgütlenme hayalleri suya düştü.

FETÖ’cülerin yeniden örgütlenme planları çöktü! Kayseri’de bağ evine düzenlenen operasyonda tutuklu yargılandıkları FETÖ’ye ilişkin davalarda tahliye edildikleri belirlenen 10 kişi, yeniden örgütlenmek için toplantı yaptıkları sırada gözaltına alındı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube müdürlüklerine bağlı ekipler, merkez Melikgazi ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi’ndeki bağ evinde FETÖ üyelerinin her hafta toplantı yaptığı bilgisine ulaştı.

10 KİŞİ YAKALANDI

Şüphelileri takibe alan polis ekipleri, dün saat 20.00 sıralarında bağ evine baskın yaptı. Toplantı halindeki şüpheliler, polisi görünce kaçmaya çalıştı. Operasyonda daha önce meslekten ihraç edilen öğretmenler F.S.E, A.K, Ş.M, M.Ö, memur E.M.B. ve belediye çalışanı Ö.F. ile esnaf M.G, işçi M.S, iş adamları M.Z.G. ve M.A. yakalandı.

TUTUKSUZ YARGILANIYORLARDI

Toplantı yaptıkları sırada gözaltına alınan 10 şüphelinin, tutuklu yargılandıkları FETÖ’ye ilişkin davalarda cezaevinden tahliye edildikleri, tutuksuz yargılanmalarının sürdüğü, buna rağmen örgütle bağlarını devam ettirdikleri belirlendi. Şüphelilerin yeniden örgütlenmeye çalıştıkları belirtildi.

#FETÖ
#Kayseri
6 yıl önce