|

10 saniyede otomobili çalarak kayıplara karıştı

İzmir’in Bornova ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında, ismi öğrenilemeyen bir hırsız otomobili yaklaşık 10 saniyede çalarak kayıplara karıştı. Kısa sürede çalınan otomobilin hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Yeni Şafak
10:25 - 8/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:29 - 8/11/2017 Çarşamba
IHA
İzmir/Bornovo'da 10 saniyede otomobilin kapısını açmayı başaran hırsız kayıplara karıştı.
İzmir/Bornovo'da 10 saniyede otomobilin kapısını açmayı başaran hırsız kayıplara karıştı.
Hırsızlık,
25 Ekim’de akşam saat 19.25
sıralarında Altındağ Abdi İpekçi Caddesi üzerinde meydana geldi. İnşaat işiyle uğraşan
Özgür Altınok
, akşam eve geldiği esnada kullandığı otomobili park ederek eve geçti. Kısa süre sonra otomobile bakmaya giden Altınok, otomobilin yerinde olmadığını görünce durumu polis ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak olayla ilgili inceleme başlattı. Yapılan incelemenin ardından hırsızlık anını saniye saniye kayıt eden görüntülere ulaşıldı. Görüntülerde bir kişinin otomobile yaklaşarak otomobilin arkasından dolandığı sonra kısa sürede kapısını açarak yaklaşık
10 saniyede otomobili çaldığı tespit edildi
. Polis ekipleri hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.
Otomobil sahibi
Yener Altınok
, oğlunun otomobille gezmeye gittiğini geldikten sonra otomobili park ederek eve geldiğini söyleyerek, “Özgür arabayla gezmeye gidip geldi. Arabanın süzgeçlerini ve kılıflarını değiştirdik. Yukarı eve çıktı yarım saat kadar geçmedi araba gitti. Görüntülerde gördüğünüz gibi adam geliyor 10 saniyede otomobili çalıştırıp Yeşilova Kavşağına doğru götürüyor” dedi.


#İzmir
#Bornova
#Soygun
6 yıl önce