|

'24 Haziran’da yüz yılımızı oylayacağız'

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine kısa süre kala adaylar ve aday olmasa da partisine gönül veren milletvekilleri çalışmalarını sürdürüyor. Bunlardan biri de Konya’daki yatırımlarıyla şehirde “Şeker Başkan” olarak anılan AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk. Memleketi Çumra’yı ziyaret eden Konuk, “Bu seçimler herhangi bir seçim değil, yüz yılda bir gelen fırsattır. 24 Haziran’da önümüzdeki yüz yılımızı oylayacağız. Sadece Erdoğan'a değil kendi geleceğimize oy vereceğiz” dedi.

Yeni Şafak
15:05 - 22/06/2018 Cuma
Güncelleme: 15:24 - 22/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Recep Konuk
Recep Konuk

24 Haziran seçimlerinde aday olmayan AK Parti Karaman Milletvekili, PANKO Birlik Başkanı Recep Konuk, Konya’da seçim çalışmalarına aktif destek veriyor. Memleketi Çumra ilçesini ziyaretinde 24 Haziran seçiminin önemini anlatan Recep Konuk, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin mimarı, kurucusu, anasının Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu vurguladı. Konuk, “Tat kızın dilinden anası anlar. Çeyrek asırlık yönetim deneyimi ve siyasi hayatı olan Sayın Erdoğan, yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olmalı, sistemi bir daha geri dönmeyecek şekilde yerleştirmeli ve bu ülkeyi istikrar içinde yönetmelidir. Yeni sistemle birlikte daha seri ve pratik kararlar alınacak ve ülke adeta koşacak” diye konuştu.

SADECE ERDOĞAN’A DEĞİL KENDİ GELECEĞİMİZE OY VERECEĞİZ

“Bugün Konya ve Çumra Şeker olarak bunca başarıya imza atmışsak bunu da Tayyip Beyle birlikte yaptık” diyen Konuk, güçlü bir devlette olması gereken üç yöne işaret ederek Erdoğan’ın 16 yıl boyunca bu gücü ortaya koyduğunu vurguladı. Konuk, şunları kaydetti:

“Bir devletin dünya ülkeleri arasında sözü dinlenilir bir devlet olması için üç yönlü gücü olmalıdır: Siyasi güç, ekonomik güç, askeri güç. Tayyip Bey, 16 yıl boyunca oylarını artırarak bu ülkeyi istikrar içinde yönetti, dünya lideri olduğunu ortaya koydu. Kudüs konusunda ABD'ye karşı 135 ülkeyi bir araya getirebildi. Bu ülkenin milli gelirini üç kat, ihracatını beş kat büyüttü. Son iki yılda bütün badirelere rağmen ülke ekonomisi yüzde 7.4 büyüyerek Hindistan dışında bütün ülkelerin önünde yer aldı. Altay Tankını, Atak helikopterini, İHA ve SİHA'ları yaparak, yüzde 65 oranında kendi silahını üreterek askeri gücünü pekiştirdi, silah ambargolarına eyvallah etmez oldu. O yüzden Türkiye'nin bugün sözü dinleniyor, Suriye ve Irak içlerine operasyonlar yapabiliyor. Evet, yapılan duble yollar, tüneller, köprüler, hızlı tren yolları ekonomik atılımın altyapısıdır. Konya-Karaman- Mersin hızlı demir yolu hattıyla deniz Konya'ya geldi. Çünkü yatırımcı deniz kenarına gelir, yatırımcı denizle bağlantı ister. O yüzden artık yatırım açısından Konya'nın önü açık, Konya inanılmaz şekilde gelişecek.”

#Recep Konuk
#Konya
#Çumra
#seçim 2018
#AK Parti
6 yıl önce