|

4 ile çok kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Adana, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'da kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.

Yeni Şafak
16:50 - 22/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 17:43 - 22/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Meteorolojiden çok kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.
Meteorolojiden çok kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Meteorolojiden yapılan açıklamada 4 ile çok kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Adana
çevrelerindeki sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların gece saatleri ile yarın sabah saatleri arasında çok kuvvetli (50-80 kg/m2) olması beklendiği bildirildi.
Hatay
çevrelerinde beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların da gece saatleri ile yarın sabah saatleri arasında çok kuvvetli (50-80 kg/m2) olması tahmin ediliyor.
Osmaniye
çevrelerindeki sağanak yağışların gece saatleri ile yarın öğle saatleri arasında kuvvetli (25-50 kg/m2) olması bekleniyor.
Kahramanmaraş
çevrelerinde görülecek yağışların gece saatleri ile yarın öğle saatleri arasında kuvvetli (25-50 kg/m2), Andırın ilçesinde şiddetli (75-100 kg/m2) olması bekleniyor. Yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak yağışların Kahramanmaraş'ın rakımı 1000 metre üzerinde olan ilçelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.

#Adana
#Hatay
#Osmaniye
#Kahramanmaraş
6 yıl önce