|

Meteoroloji'den iki il için kar uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7 Aralık hava durumu raporunu paylaştı. Meteoroloji'nin hava durumu tahminlerine göre ülke genelinin yarın sabah saatlerine kadar parçalı ve çok bulutlu geçmesi öngörülürken Muğla, Antalya ile Aydın'ın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, Kars ve Iğdır çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve hafif kar yağışı bekleniyor. İşte il il hava durumu..

08:31 - 7/12/2020 Pazartesi
Güncelleme: 08:43 - 7/12/2020 Pazartesi
AA
Foto/arşiv
Foto/arşiv

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ülke genelinin yarın sabah saatlerine kadar parçalı ve çok bulutlu geçmesi öngörülüyor.

KARS VE IĞDIR'DA KAR BEKLENİYOR

Marmara, Ege ve Akdeniz bölgeleri ile Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Kars ve Iğdır çevrelerinin ise karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


3 İL İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Yağışların öğle saatlerinden sonra Muğla, Antalya ile Aydın'ın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.



#kar yağış
#Meteoroloji Genel Müdürlüğü
#Yağmur
#Hava durumu
#Kars
#Iğdır
#Muğla
#Antalya
#Aydın
#Kar
#7 Aralık hava durumu raporu
3 yıl önce