|

ABD'nin vetosu Erdoğan'ı haklı çıkardı!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "BM Güvenlik Konseyi'nde sadece ABD'nin ret oyu vermesiyle gelinen nokta 'Dünya 5'ten büyüktür.' diyen Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı bir kere daha haklı çıkarmıştır" dedi.

Yeni Şafak
15:26 - 19/12/2017 Salı
Güncelleme: 15:40 - 19/12/2017 Salı
AA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir çok toplantıda BM daimi üyelerine karşı "Dünya 5'ten büyüktür' diyerek tepki göstermişti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir çok toplantıda BM daimi üyelerine karşı "Dünya 5'ten büyüktür' diyerek tepki göstermişti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) sadece ABD'nin ret oyu vermesiyle gelinen noktanın
"Dünya 5'ten büyüktür"
diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kere daha haklı çıkardığını belirterek, "Adaletin tecellisi için gözümüz perşembe günü toplanacak olan Genel Kurul'da." ifadelerini kullandı.

Veto Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bir kez daha haklı çıkardı

Ünal, Twitter hesabından ABD'nin BMGK'daki Kudüs tasarısını veto etmesine ilişkin değerlendirmede bulundu. Ünal, "BM Güvenlik Konseyi'nde sadece ABD'nin ret oyu vermesiyle gelinen nokta 'Dünya 5'ten büyüktür.' diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kere daha haklı çıkarmıştır. Adaletin tecellisi için gözümüz perşembe günü toplanacak olan Genel Kurul'da" ifadesini kullandı.



#Recep Tayyip Erdoğan
#Mahir Ünal
#ABD
#BM
6 yıl önce