|

Bakan Canikli'den son dakika açıklaması: Afrin harekatı yapılacak

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Afrin operasyonu ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. "Tüm terör hatları ortadan kaldırılacak" diye konuşan Canikli, Afrin harekatının mutlaka yapılacağını açıkladı.

Yeni Şafak
12:11 - 19/01/2018 الجمعة
Güncelleme: 12:53 - 19/01/2018 الجمعة
Yeni Şafak
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Afrin operasyonuna ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. A Haber televizyonunda konuşan Bakan Canikli, "Tüm terör hatları ortadan kaldırılacak" dedi.

Hareket alanın olgunlaştırılması için atılması gereken adımlar buna benzer hızlı hareket etmemizi sağlayacak adımlar için ne yapılması gerekiyorsa yapılacak. Taraflarla mutlaka görüşmeler yapılıyor.

Harekat yapılacak

Elbette bu harekatın daha sorunsuz yürütülmesi konusunda ülkelerin kanaat ve görüşleri önemi onların bizim politikalarımızla yakınlaştırılması lazım sonuç itibari ile bu harekat yapılacak.

Rusya'nın rejime büyük destek verdiklerini biliyoruz. Rejimin kendi başına söylemleri hayata geçirme kapasitesinin sınırlı olduğunu biliyoruz. Bu hamleyi sadece rejimin bir düşüncesi olarak görmemek gerekiyor. Bunlar mücadele masasında konuşulması gereken konular. O kadar kaygan bir zemin söz konusu ki.

Bedelli açıklaması

Cankli, "Hükümetimizin gündeminde bedelli askerlik söz konusu değil" diye konuştu.

#Nurettin Canikli
٪d سنوات قبل