|

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Partimiz tüm anket ve yaş gruplarında birinci

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 2023 ve 2024 yılında yapılacak seçimlere ilişkin yaptığı değerlendirmede, partilerinin bütün kamuoyu anketlerinde ve tüm yaş gruplarında açık ara birinci olduğunu vurgulayarak, "Bu başarılarımızın arkasında siyasi tecrübelerimiz var. Bu başarının arkasında gerçekten fedakarca çalışmanın yeri var." diye konuştu.

18:06 - 16/10/2021 Cumartesi
Güncelleme: 18:12 - 16/10/2021 Cumartesi
AA
Numan Kurtulmuş
Numan Kurtulmuş

Numan Kurtulmuş, Ordu'da bir otelde düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında, 2023 ve 2024 yıllarında yapılacak seçimlere değindi.

"AÇIK ARA BİRİNCİ PARTİYİZ"

Kamuoyu anketlerinden bahseden Kurtulmuş,
"Bugün bütün kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci partidir ve bütün yaş gruplarında birinci partidir. Bu başarılarımızın arkasında siyasi tecrübelerimiz var. Bu başarının arkasında gerçekten fedakarca çalışmanın yeri var."
diye konuştu.

"GÖNÜLLERDEN DÜŞMEMEK ÇOK ÇOK DAHA ZOR"

Şimdi önlerinde çok daha önemli bir sınav olduğuna değinen Kurtulmuş,
"Gönle girmek zordur ama gönüllerden düşmemek çok çok daha zordur. Önümüzdeki 2023 ve 2024'ün bizim açımızdan siyasal ahlak bakımından belirleyici olan kısmı burasıdır. Gönüllerden düşmemektir. Bu fedakarlık ister, daha çok çalışmak ister, daha çok emek ister. İnşallah yolumuza devam edeceğiz. Allah'ın izniyle 2023'ü kazasız belasız atlatarak 2024'de aldığımız oyun daha fazlasını alarak yolumuza devam edeceğiz."
değerlendirmesinde bulundu.
#AK Parti
#Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı
#Numan Kurtulmuş
#Ordu
3 yıl önce