|

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten FETÖ'cülerin New York'taki propagandasına tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, FETÖ'cülerin ABD'de New York'un en işlek caddelerinden birinde yer alan reklam panosunu kiralayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çirkin ifadeler kullanmasına tepki gösterdi. Çelik, "FETÖ, Türkiye’ye düşmandır, bu nedenle Cumhurbaşkanımıza düşmandır. İhanet şebekesi, yalan dolu ilanlarla Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alarak ihanetlerine yeni bir sayfa ekledi. Bu ihanet şebekesi Türkiye’yi durduramaz" dedi.

09:27 - 4/03/2021 Perşembe
Güncelleme: 09:36 - 4/03/2021 Perşembe
Yeni Şafak
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, FETÖ'cülerin ABD'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik yürüttüğü çirkin propagandaya tepki gösterdi. Çelik şu ifadeleri kullandı:

FETÖ Terör Örgütü, Türkiye düşmanı bir ihanet şebekesidir. FETÖ, Türkiye’ye düşmandır, bu nedenle Cumhurbaşkanımıza düşmandır. Bu ihanet şebekesi, New York'ta “stop Erdoğan” başlıklı yalan dolu ilanlarla Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alarak ihanetlerine yeni bir sayfa ekledi.

Bu ihanet şebekesi Türkiye’yi durduramaz, Cumhurbaşkanımızın kararlı yürüyüşünü durduramaz. FETÖ ihanet planlarının önünde en büyük engel olarak Cumhurbaşkanımızı gördüğü için dünyanın her yerinde Erdoğan düşmanlığı yapıyor.


#fetö
#new york
#ilan
#ak parti sözcüsü
#ömer çelik
3 yıl önce