|

AK Parti'de 2019 hedefi 'ikide bir'

AK Parti, yerel seçimlerde kendisine “iki seçmenden birinin” oyunu alma hedefini koydu. 2019 yılının Mart ayının sonunda gerçekleşmesi beklenen yerel seçimler için AK Parti’de kollar sıvandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/01/2018 Salı
Güncelleme: 04:26 - 16/01/2018 Salı
Yeni Şafak
Bu kapsamda ‘AK Belediyeler 2019 Yolunda’ sloganıyla belediye başkanları ile bölge toplantıları gerçekleştirmeye başlandı.
Bu kapsamda ‘AK Belediyeler 2019 Yolunda’ sloganıyla belediye başkanları ile bölge toplantıları gerçekleştirmeye başlandı.

Bu kapsamda ‘AK Belediyeler 2019 Yolunda’ sloganıyla belediye başkanları ile bölge toplantıları gerçekleştirmeye başlandı. Süreç içinde sahada olunması yönünde talimat alan belediye başkanlarına, tüm kaynakları etkin biçimde seferber edilmesinin gerekliliği vurgulanıyor. Yine toplantılarda halka dokunacak çalışmaların önemi vurgulanıyor.

'YENİ BELEDİYELER KAZANIN'

AK Parti yerel seçimlerde çıtayı yüksek tutacak. Mevcut belediyelerde oyların artırılması hedeflenirken, yeni belediyelerin kazanılması için de çaba harcanacak. Bu kapsamda her iki seçmenden birinin oyunu alma hedefi kondu. Toplantılarda, başkanlardan 2019 öncesi verdikleri vaat ve yürüttükleri projeleri hızla bitirmeleri isteniyor. Başkanlardan vatandaşa vermiş oldukları vaatleri 2014 seçimlerinde açıkladıkları tarih paralelinde bitirmeleri istendi. Öte yandan vatandaşların talepleri doğrultusunda da yeni projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor.

#AK Parti
#Seçim
6 yıl önce