|

AK Partili kadınlara seçim çalıştayı

AK Parti’nin seçim başarılarında büyük paya sahip olan kadın teşkilatları Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Ankara’ya çağrılarak izlenecek stratejilere ilişkin taktikler verildi.

Fazlı Şahan
04:00 - 12/10/2018 Cuma
Güncelleme: 03:14 - 12/10/2018 Cuma
Yeni Şafak
Foto: Arşiv
Foto: Arşiv

Eğitime bin 700 kadın katıldı. AK Partili kadınlar Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde genel merkezde eğitimden geçirildi. Çalıştayda 31 Mart yerel seçimlerinde kadın aday sayısına yönelik başlık da ele alındı. Çalıştay kapsamında sunum yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki kadın adayların sayısının artırılacağının işaretini verdi

YARINLARI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Özhaseki, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde daha güçlü Türkiye’yi ve daha güzel yarınları, kadınlarımızla birlikte inşa edeceğiz. Bu vesileyle dava arkadaşımız kadınların yerel seçimlerdeki adaylık süreçlerinde yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz. Şehirlerimiz kadın eliyle daha güzel hale gelecek” dedi. Çalıştayda 81 ilden teşkilat mensubu kadınlara soysal medya ve seçmenle doğru iletişim için eğitimler de verildi. Sosyal medyada doğru dil kullanımı, fotoğraf paylaşımının nasıl olacağı anlatıldı. AK Partili kadınlara seçmenle doğru iletişim kurma eğitimi de verildi. Burada giyilecek kıyafetten, çalınacak kapıdaki yaklaşıma, yaşanan diyaloğu krize dönüştürmeme metodları anlatıldı. Kadınlara eğitime girdikten önce ve sonrasında hangi konuları bildiklerine yönelik online bir test yapıldı. Çalıştayda ayrıca 18’şer kişilik workshoplarla beyin fırtınası çalışmaları da gerçekleşti.

#AK Parti
#Çalıştay
6 yıl önce