|

AK Partili kadınlardan Özgecan için Kur’an tilaveti

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı kongresinde 650 delegeden kongreye katılan 549 delegenin tamamının oyunu alan güven tazeleyen Esra Özkoç, Cuma namazı sonrasında Kur’an tilaveti yapılacağını ve pişi dağıtılacağını kaydetti.

Yeni Şafak
10:23 - 18/02/2015 Çarşamba
Güncelleme: 08:29 - 18/02/2015 Çarşamba
IHA
Kadına karşı yapılan şiddetle ilgili açıklama yapan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkoç, “Özgecan Arslan’ın katledilmesi ve onun çerçevesinde kadına yönelik şiddet konusunu kapsamlı şekilde hükümetimiz ele almıştır. Hükümetimiz, kadına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğu olgusu ve kararlılıkla çok yönlü ve topyekün seferberlik başlatmıştır.Burada insanlık vicdanı ötesinde bir suçtan bahsediyoruz" diye konuştu.

O gün sadece Özgecan değil, bütün bir insanlık vicdanının katlediğini dile getiren Esra Özkoç, "Böyle bir şeye şiddet demek bile hafif kalıyor. Yaşanan olayı şiddet ötesi bir davranış olarak görüyorum. Erkeklerin de bize destek vermesi gerek. Birlikte bu işin üstesinden gelebiliriz. Şiddetin her türlüsüne, kime yapılırsa yapılsın, kadın, erkek, çocuk, hayvan, hiç fark etmez, bütün şiddete karşıyız" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkoç, 20 Şubat 2015 Cuma günü yaşadığı şiddet nedeniyle hayatını kaybeden tüm kadınlar için Kur’an tilaveti okunarak pişi dağıtacaklarını söyledi.

#Adalet ve Kalkınma Partisi
#AK Parti
#Özgecan Arslan
#Kur’an tilaveti
9 yıl önce