|

AK Parti'li Şeref Çoban: Gönen'e hizmetkar olmak için yola çıktık

AK Parti'nin Gönen Belediye Başkan aday adayı olan ve çalışmalarına devam eden Şeref Çoban,kadın esnafları ve çalışanları ziyaret etti. Gönen'i sokak sokak gezen ve vatandaşlarla görüşen Çoban, "Hedefimiz sadece yol, bina ve parklar yapmak değil, gönülleri de yapmak, insanlara dokunmak. Biz gönüller almak, Gönen'de gönüller yapmak, Gönen'e hizmetkar olmak için yola çıktık" dedi.

Yeni Şafak
22:39 - 25/12/2018 Tuesday
Güncelleme: 12:03 - 26/12/2018 Wednesday
Yeni Şafak
​AK Parti Gönen Belediye Başkan aday adayı Şeref Çoban, ziyaretleri kapsamında kadınlara çiçek verdi.
​AK Parti Gönen Belediye Başkan aday adayı Şeref Çoban, ziyaretleri kapsamında kadınlara çiçek verdi.

AK Parti Gönen Belediye Başkan aday adayı Şeref Çoban, seçim çalışmalarına devam ediyor. Şeref, kadın esnafları ve çalışanları ziyaret etti.

“Kadının olduğu yerde kalite olur”

Ziyaret sırasında konuşan Gönen, “
Kadın ve gençlere verdiğimiz desteği göstermek amacıyla Gönen’deki bayan esnaf ve çalışanlarımızı ziyaret ettik. Bizleri yetiştiren analarımızı, evlatlarımızı yetiştiren kadınlarımızı, çalışma hayatının içinde daha çok olmalarını arzu etmekteyiz. Kadının olduğu yerde kavga olmaz, kalite olur. Kadının emeği ile yapılan iş evlatlarımız kadar değerli olur
” dedi.

Aday Şeref Çoban kadınlar ve onların yetiştirdiği gençleri geleceğimi olduğunu belirterek “
Gençler ve kadınlarla ilgili projelerimizi esnaf ziyaretlerimizde açıklamaya devam edeceğiz. Gönen’imizin değerlerinden olan oya ve tekstil ürünleri, hanımlarımızın el emeği ve göz nuru olup, aile bütçesine katkı sağlamaktadır. Bu emeği destekleyecek bilinçte olduğumuzu belirtiriz. Bu konuda da Gönen'e hizmetkar olmak için yola çıktık
” ifadelerini kullandı.

“Yapacağımız çalışmalar insan odaklı olacak”

“Hedefimiz sadece yol, bina ve parklar yapmak değil, gönülleri de yapmak, insanlara dokunmak” diyen Çoban, şöyle devam etti:

Yapacağımız çalışmalar insan odaklı olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi gönül belediyeciliği vizyonuyla hareket ederek, Gönen'i hep birlikte yöneteceğiz. Gönen’imizi hak ettiği hedeflere birlikte ulaştıracağız. Sevgi ile yola çıktık sevgi ile başaracağız
"

En güçlü aday Şeref Çoban

Yerel seçimler öncesinde partilerin adayları heyecanla beklenirken, kimi bölgelerde ismi öne çıkan adaylar da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yarışta da Şeref Çoban isminin öne çıkıyor.
AK Parti'den aday olması beklenen Çoban, bugüne kadar imza attığı işler ve uluslararası tecrübesiyle siyaset, iş ve ekonomi dünyasında bilinen bir isim.

Önümüzde yıl mart ayının son gününde yapılacak yerel seçimler için geri sayım devam ediyor.


İlçelerde de heyecan dorukta

Erdoğan'ın önce illerdeki adayları açıklamasının ardından gelecek haftalarda ilçelerde aday gösterilecek isimlerin de netleşmesi bekleniyor.

Gönen'de de seçim heyecanını oldukça yüksek yaşayan yerlerden biri.
AK Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Gönen'de Şeref Çoban ismi öne çıkıyor.

Geçmişi başarılarla dolu

Çoban'ın hem iş tecrübeleri hem de uluslararası geçmişi göz dolduruyor.

Çoban, 15 yılı aşkın tecrübesiyle genel yönetim, belediye ve kamu kurumlarıyla ilişkiler, operasyon yönetimi, startup ekibi yönetimi, pazarlama, satış, satın alma, verimlilik ve rasyo analiz kriterleri belirleme alanlarında çalışmış, gıda ve finans konularında ulusal ve uluslararası tecrübelere sahip olan Çoban, üst düzey yönetici olarak çalıştığı
Albayrak Grup, TAV Holding, Nestle, Agribrands Purina şirketlerinde kurumsallaşma, franchise ilişkileri ve alt işletme yönetimi, transit ticaret, enerji, petrol ürünleri transit ticareti konularında elde ettiği başarıları ve tecrübeyi memleketi için hizmete dönüştürmeyi amaçlıyor.

Çağımızın sorunlarıyla başa çıkabilecek bir çok projesi olan Çoban, geri dönüşüm atık yönetimi, çöpten enerjiye, yenilenebilir enerji ve FMCG gibi konulardaki tecrübelerini memleketi için faaliyete geçirmek istiyor.

Baba mesleği olan otelcilik ve turizm konularında Gönen'in potansiyelinin daha fazla olduğunu belirten Çoban,
yurt içi ve yurt dışı yatırımların değerlendirilmesi, iş geliştirme, verimlilik, sürdürülebilirlik için daha fazla çalışılması ve kaynakların profesyonelce
yönetilmesinin gerekliliğinden sıklıkla bahsetmektedir.

Türkiye ve Kanada da Pazarlama Yönetimi ve Finans konusunda lisansüstü eğitimini tamamlamış profesyonel bir Ziraat yüksek mühendisi olan Şeref Çoban, Gönen için hizmete hazır olduğunu dile getirdi.


Şeref Çoban kimdir?

  • Şeref Çoban 22 Ekim 1968 yılında Gönen'de doğdu. İlkokulu Gönen Şehit Rahmi ilkokulunda, ortaokulu Gönen İmam Hatip Lisesinde, lise eğitimini Gönen Ömer Seyfettin Lisesinde tamamladı.
  • 1988-1992 yılları arasında Ege Üniversitesinde lisans eğitimimi tamamlayıp Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümünden mezun oldu. 1993 yılında Yüksek lisans sınavını kazanarak Ege Üniversitesi Yabancı diller bölümünde ingilizce hazırlık eğitimi aldı. Ardından Arazi Toplulaştırma konusunda yüksek lisans tezi ve Günerli Bölgesi / Menemen de DSI Gediz Planlama Teşkilatı ile birlikte Uygulamalı Arazi Toplulaştırma Projesi üzerine çalışarak 1995 yılında yüksek lisanstan mezun oldu.
  • Çoban evli ve 3 çocuk babasıdır.


#Şeref Gönen
#AK Parti
#Gönen
#Balıkesir
5 years ago