|

AK Parti'nin İhtisas Komisyonları için adayları belli oldu

AK Parti'nin TBMM İhtisas Komisyonları için başkan adayları belli oldu. Anayasa Komisyonu Başkanlığı için Bekir Bozdağ, Milli Eğitim Komisyonu Başkanlığı için aday Numan Kurtulmuş.

Yeni Şafak
14:00 - 16/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:58 - 16/07/2018 Pazartesi
Diğer
Bekir Bozdağ - Numan Kurtulmuş
Bekir Bozdağ - Numan Kurtulmuş

İsmet Yılmaz Milli Savunma Komisyonu için, Jülide Sarıeroğlu Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu için, Hakan Çavuşoğlu İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu için başkan adayı oldu.

Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanlığı için Selami Altınok, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bige ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığı için Mustafa Elitaş, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanlığı için Tahir Akyürek, Adalet Komisyonu Başkanlığı için Hakkı Köylü, Dilekçe Komisyonu Başkanlığı için Mihrimah Belma Satır, Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanlığı için Mustafa Savaş, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığı için Şenel Yediyıldız, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanlığı için de Yunus Kılıç aday gösterildi.

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanlığı için Mehmet Kasım Gülpınar, Dışişleri Komisyonu Başkanlığı için Volkan Bozkır, Çevre Komisyonu Başkanlığı için Muhammet Balta, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı için Süreyya Sadi Bilgiç, İçişleri Komisyonu Başkanlığı için Celalettin Güvenç aday oldu.


#​Bekir Bozdağ
#Numan Kurtulmuş
6 yıl önce