|

Akşener ülkücüleri kışkırtıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ülkücü gençliği kasten kışkırttığını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "İP müdiresi Meral Akşener'in, hem sosyal medya üzerinden hem de politika kürsüsünden sergilediği kışkırtıcı, gerginlik yaratıcı tavır konusunda yetkilileri göreve davet ediyoruz" dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 12/10/2018 Cuma
Güncelleme: 03:00 - 12/10/2018 Cuma
Yeni Şafak
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın

Yalçın, yazılı açıklamasında, İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı'nın, Akşener'in evinin önünde siyasi şov yaparak, MHP'ye ölçüsüz isnat ve göndermelerde bulunduğunu ifade etti.

KANLI KAVGA İSTİYOR

Paçacı'nın iddialarının aksine, "mafyavari yöntemlerle racon kesip adres vererek meydan okuma triplerine girenin" MHP'liler değil, Akşener olduğunu ileri süren Yalçın, şunları kaydetti: "Müdire Hanım MHP saflarındayken yaptığı densizlikler, huysuzluklar yetmemiş, şimdi de partilileriyle MHP tabanı arasında kanlı bir kavga patlatma çabasına girmiştir.

İSTENMEYEN OLAYLAR SEYİR EDEBİLİR

Tahrik ve kaşımalar sonucu olayların istenmeyen bir seyir izlemesinin, böyle giderse cereyan edebilecek tatsız vakaların ve bunların yol açacağı vahim gelişmelerin baş sorumlusu, kendisi ve hempaları olacaktır."

#MHP
#İyi Parti
#Meral Akşener
6 yıl önce