|

Alacak kavgasında kan aktı: 1 ölü

İzmir'in Tire İlçesi'ndeki bir kahvede, alacak yüzünden çıkan kavgada, 39 yaşındaki Hüseyin Taşkıran bıçaklanarak öldü. Katil zanlısıyla birlikte 4 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
16:06 - 15/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 13:07 - 15/04/2015 Çarşamba
DHA

Olay, dün saat 21.30 sıralarında, Kaplan Mahallesi'ndeki bir kahvede meydana geldi. Kahvede oturan C.Ö. (27) ile alacak yüzünden aralarında husumet bulunduğu belirtilen Kemal Selek (25), Emin Özdemir (28) ve Hüseyin Taşkıran arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Belinden bıçağını çıkartan C.Ö., tartıştığı Selek, Özdemir ve Taşkıran'ı vücutlarının çeşitli yerlerinden yaraladı. Kavgayı ayırmak isteyen kahve işletmecisi Soner Avcı (26) ellerinden, aldığı yumruk darbeleriyle zanlı C.Ö. de yüzünden yaralandı. İhbar üzerine kahvehaneye gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, yaralılardan Hüseyin Taşkıran'ın öldüğü belirlendi.


4 yaralı ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılardan Kemal Selek yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi sonrası gözaltına alınan katil zanlısı C.Ö., İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.



#izmir kavga
#izmir borç kavgası
#tire kavga
9 yıl önce