|

Alacaklı kavgası ölümle bitti

Gaziantep'te, temizlik firması sahibi, 48 yaşındaki Hüseyin Kılavuzoğlu, evine gelen ve alacak anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı eski çalışanı 23 yaşındaki Mehmet Ali T., tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Yeni Şafak
08:25 - 20/09/2015 воскресенье
Güncelleme: 05:26 - 20/09/2015 воскресенье
DHA

Olay, gece geç saatlerde Şahintepe Mahallesinde meydana geldi. Mehmet Ali T. aralarındaki alacak anlaşmazlığını konuşmak için eski patronu Hüseyin Kılavuzoğlunun evine geldi. Kılavuzoğlu ve eski çalışanı Mehmet Ali T. arasındaki tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında sinirlenen Mehmet Ali T., eski patronu Kılavuzoğlunu iddiaya göre, yanındaki bıçağıyla çocuklarının gözü önünde göğsünden yaraladı ve apartmandan kaçtı. Yakınlarının ihbarı üzerine eve çağrılan sağlık ekipleri Kılavuzoğlunun öldüğünü belirledi.


Ölümüyle yakınlarını yasa boğan 3 çocuk babası Hüseyin Kılavuzoğlunun cesedi olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, Kılavuzoğlunun ölümüne neden olan ve kaçan Mehmet Ali T.nin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

#Gaziantep
#kavga
#tartışma
9 лет назад