|

Almanya'da patlama: Dortmundlu futbolcu yaralı

Borussia Dortmund'un Monaco ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Alman ekibinin takım otobüsünün stada hareketi esnasında bir patlama oldu. Alman basınının haberine göre saldırıda İspanyol savunma oyuncusu Bartra yaralandı. Başarılı oyuncunun hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Öte yandan gerçekleşen patlama nedeniyle kritik mücadelenin ertelendiği ifade edildi.

Yeni Şafak
20:50 - 11/04/2017 Salı
Güncelleme: 21:28 - 11/04/2017 Salı
Yeni Şafak
Dortmund-Monaco maçı öncesi Alman ekibinin takım otobüsünün yakınında patlama gerçekleşti.
Dortmund-Monaco maçı öncesi Alman ekibinin takım otobüsünün yakınında patlama gerçekleşti.

Borussia Dortmund'un Monaco ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Alman ekibinin takım otobüsünün stada hareketi esnasında bir patlama oldu.

Alman gazetesi Bild'in haberine göre; Patlamada yaralanan ismin İspanyol savunma oyuncusu Marc Bartra olduğu ve yıldız oyuncunun hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Öte yandan 21.45'te başlayacak kritik mücadelenin yarına ertelendiği açıklandı.
Borussia Dortmun'dan resmi açıklama

Yaşanan patlama sonrasında bir açıklama yayınlayan Borussia Dortmund Kulübü, "Oyuncular güvende. Herhangi bir tehlike yok." ifadelerini kullandı.

Yaralandığı belirtilen futbolculardan Bartra'nın eşi ise yaptığı açıklamada futbolcunun kolundan yaralandığını ve diğer takım arkadaşları gibi onun da oynayabilecek durumda olmadığını belirtti.




#Almanya
#Borussia Dortmund
7 yıl önce