|

Altı aydır kayıp olan altını belediyenin temizlik görevlileri buldu

Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, temizlik için gittikleri evde altı aydır kayıp olan altını buldu. Umudunu kestiği kayıp bileziğine ulaşan Cihan Mercan ise büyük sevinç yaşadı.

Yeni Şafak
09:46 - 15/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:55 - 15/11/2018 Perşembe
IHA
Temizlik görevlisi Abbas Koyun bulduğu altın bileziği sahibine teslim etti.
Temizlik görevlisi Abbas Koyun bulduğu altın bileziği sahibine teslim etti.
Avcılar Ambarlı Mahallesi’nde ikamet eden Cihan Mercan isimli vatandaşa bir buçuk yıldır düzenli olarak evde temizlik hizmeti veren Avcılar Belediyesi Temizlik ekipleri,
ev sahibinin altı aydır aradığı ve artık umudunu kaybettiği bileziğini buldu.

"Yatağın tam ortasında altın bir bilezik buldum"

  • Rutin temizlik çalışması yaparken yatak odasındaki bazanın altında bir adet altın bilezik bulduğunu belirten temizlik görevlisi Abbas Koyun, "
    B
    iz gittiğimiz evlerde her zaman bayram temizliği gibi detaylı temizlik yapıyoruz. Burada da bazanın altını temizlemek amacıyla yatağın altına eğildim. Yatağın tam ortasında altın bir bilezik buldum. Ev sahibi engelli çocuğuyla birlikte yasıyor. İkisi de eğilip doğrulamadığı için bunca zaman görememişler. Bulup kendisine teslim ettiğimde nerede kaybettiğini bile unuttuğunu söyledi ve çok mutlu oldu
    ” dedi.

“Gittiğimiz evlerde bizi artık evlatları gibi görüyorlar”

Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak bir çok yaslı ve engelli bireylerin yasam alanlarına temizlik hizmeti ulaştırdıklarını ifade eden Koyun, daha önce de çok kez benzer durumlarla karşılaştığını, hizmet götürdükleri ev sahipleri ile aralarında önemli bir güven bağın oluştuğunu sözlerine ekledi. Koyun şu şekilde devam etti:



"Kimsesizlerin kimsesiyiz"

'Kimsesizlerin kimsesiyiz' anlayışıyla hizmet veren Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım isleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekip, 'Evde Temizlik' hizmeti yaşlı, kimsesiz, ekonomik durumu iyi olmayan ve sosyal güvencesi bulunmayan aile veya bireylere 2017 Ocak ayından beri destek olmaya devam ediyor.



#Avcılar
#Temizlik
#Belediye
#İşçi
#Altın
#Bilezik
5 yıl önce
default-profile-img