|

İlçe belediye başkanları açıklanıyor: Ankara hazır

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara'nın bin 435 mahallesinde sandık kurulu yönetimleriyle teşkilatlanmalarını tamamladıklarını belirterek, 31 Mart'taki yerel seçime hazır olduklarını söyledi.

Yeni Şafak
04:00 - 1/01/2019 Salı
Güncelleme: 02:04 - 1/01/2019 Salı
Yeni Şafak
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan

Özcan, bugün yapılacak ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi Ankara Arena’da düzenlediği basın toplantısında, Ankara Teşkilatı'nın yoğun çalışma süreci içinde olduğunu belirtti.

İl Başkanı Özcan, "
Yarın (bugün) saat 13.00'de Ankara'nın bu en büyük salonunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle Ankaramızın 25 ilçesinin belediye başkan adaylarını, daha doğrusu Ankara'nın hizmetkarlarını açıklayacağız
" dedi.

ÖZHASEKİ PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK

Kadın ve gençlik kolları ile üzerlerine düşen vazifeyi yerine getirmek için çalışmalara devam edeceklerini anlatan Özcan, adaylar açıklandıktan sonra aynı azim ve gayretle en iyi sonuçları almak için çalışacaklarını dile getirdi.

  • Özcan, "25 ilçe belediye başkanı derken tabii Cumhur İttifakı'nın adayları. Ankara'nın 25 ilçe belediye başkan adayını da İstanbul'da gördüğünüz gibi burada da yarın açıklayacağız." yanıtını verdi. Hakan Han Özcan, 3 Ocak 2019 Perşembe günü de Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin projelerinin tanıtımının yapılacağını bildirdi.
#Hakan Han Özcan
#Ankara
#AK Parti
5 yıl önce