|

Havada birleşme dönemi yakın

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, 'Orta vadede tarifeli uçan havayolu şirketlerinde belli birleşmeler olacak. Özel şirketlerin birleşmemesini beklemek yanlış olur' dedi

Yasin Yılmaz
00:00 - 15/05/2012 Salı
Güncelleme: 00:43 - 15/05/2012 Salı
Yeni Şafak
Havada birleşme dönemi yakın
Havada birleşme dönemi yakın

Yüksek hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle 'yolcusunu en çok seven' havayolu olan Atlasjet, 5 Mayıs 2012 günü Londra Stansted seferlerine başladı. Lefkoşa, İstanbul ve Antalya'dan karşılıklı yapılan seferler ile Atlasjet, yolcuların konfor ve hizmet odaklı uçuş alternatifi oluyor. Atlasjet, cumartesi günleri hariç, haftanın her günü gerçekleştirilen İstanbul Atatürk Havalimanı - Londra Stansted uçuşlarının yanısıra cumartesi günleri direkt Antalya - Londra Stansted seferleri de düzenliyor.

HEDEF 2013'TE 100 BİN YOLCU

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, 'Sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetlerle yüzde 70 doluluk oranına ulaşarak ilk yıl 50 bin, ikinci yıl ise 100 bin yolcu taşımayı hedefliyoruz' dedi. Murat Ersoy, 'Londra hattında Atatürk Havalimanı'ndan uçan tek özel havayoluyuz. Diğer özel havayolları 'low-cost' modeli ile uçarken, biz 'ekonomiplus' hizmeti sunuyoruz. Yolcu kendisini ucuza uçuyorum gibi hissetse de uçak içerisinde oksijen hariç her şey için ek ücret ödemek durumunda' dedi.

HERKESİ MEMNUN EDECEĞİZ

'Hem iş adamına, hem öğrenciye hem de turizm pazarına hitap ediyoruz' diyen Ersoy, Londra uçuşlarında kapasitenin yüzde 40'ını Kuzey Kıbrıs, yüzde 40'ını Türkiye ve yüzde 20'sini yurtdışından gelecek transit yolcu trafiği ile doldurmayı hedeflediklerini söyledi. Ersoy, 'Orta vadede tarifeli uçan havayolu şirketlerinde belli birleşmeler olacaktır' dedi.


66 Avro'ya Londra'ya uçun

Atlasjet'in ekonomiplus ayrıcalıkları arasında: 77 santim ferah koltuk aralıkları, ücretsiz zengin ikram, ücretsiz otobüs servisleri, ücretsiz online check-in ve koltuk seçimi, 20 kg bagaj hakkı ile Blackberry, iPhone ve iPad uygulamalarıyla kolay ulaşılabilen fiyat avantajlı biletler de yer alıyor. Atlasjet yolcuları İzmir, Antalya ve Bodrum uçuşlarında ise ücretsiz servis hizmetlerinden de yararlanabilme ayrıcalığını yaşıyor. İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Londra Stansted'e yapılan seferler her şey dahil £ 66'dan başlayan fiyatlar ile sunuluyor.




12 yıl önce