|

Annesi ekmek pişirirken tandıra düştü: Minik Eylül feci şekilde yaralandı

Erzurum'un Hınıs ilçesinde ekmek tandırına düşerek vücudunun çeşitli yerlerinden yanan 2 yaşındaki Eylül Aydın hastaneye kaldırıldı. Vücudunda 2. ve 3. derece yanık oluşan ve tedavi altına alınan küçük kızın annesi yörede bu tür kazaların çok yaşandığını belirterek aileleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

16:56 - 12/10/2021 Salı
Güncelleme: 17:03 - 12/10/2021 Salı
AA
Minik Eylül'ün hastanedeki tedavisi sürüyor.
Minik Eylül'ün hastanedeki tedavisi sürüyor.

İlçenin Demirci Mahallesi'nde yaşayan 7 çocuk annesi Siyaset Aydın, dün öğle saatlerinde ekmek pişirmek için evinin bahçesindeki yer tandırını yaktı. Anne Aydın'ın ekmek hamuru yaptığı sırada bahçeye gelen 2 yaşındaki kızı Eylül, tandıra düştü. Kızı Eylül'ü çevrede göremeyen anne Aydın, bir süre sonra dışarı çıktığında kızını bulduğu tandırdan çıkarıp 112 Acil Servisi aradı.


Vücudunda yaralar oluştu

Ambulansla Hınıs Devlet Hastanesine kaldırılan çocuk, buradaki ilk müdahale sonrası Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezine sevk edildi. Başı, sağ eli, bacak ve ayakları ile sırtında 2 ve 3. derecede yanıklar oluşan minik kızın hastanedeki tedavisi sürüyor. Siyaset Aydın, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, yörede bu tür kazalara karşı ailelerin dikkatli olmasını isteyerek, "Bahçede ekmek hamuruyla meşgulken kızım tandıra düştü. Çocuklar yerdeki tandırlara düşüyor, zeminden yüksek tandırlar yapılmalı. Çocuklar yanmasın. Kızımın çok ağrısı oluyor. " dedi.


  • Şehir Hastanesindeki imkanların çok iyi olduğunu belirten anne Aydın, Yanık Tedavi Merkezindeki doktor ve personele ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.
#Erzurum Şehir Hastanesi
#tandıra düşen kız çocuğu
#Yanık Tedavi Merkezi
2 yıl önce
default-profile-img