|

ATM'de bulduğu parayı sahibine teslim etti

İzmir Konak'ta 32 yaşındaki Ergin Geçit, ATM'den para çekmek isterken bulduğu 500 lirayı sahibine teslim etti. ATM'deki parayı dalgın olduğu için unuttuğunu belirten 35 yaşındaki Bora Esin, Geçit'e teşekkür etti.

Yeni Şafak
08:58 - 9/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 06:00 - 9/04/2015 Perşembe
DHA

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi'nde çalışan Ergin Geçit, dün saat 20.00 sıralarında evine giderken Konak Meydanı'nda bulunan bir bankanın ATM'sinden para çekmek istedi. ATM'nin para veren kısmında 500 lirayı gören Geçit, parayı alarak Kemeraltı Polis Karakolu'na başvurdu.



ATM'nin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, paranın İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde otopark görevlisi olarak çalışan Bora Esin'e ait olduğu belirledi. Durumun bildirilmesi üzerine karakola gelen Esin, borçlarından dolayı çok dalgın olduğunu ve parayı bu yüzden ATM'de unuttuğunu söyledi. Polisin kendisini arayıncaya kadar parasını unuttuğunu fark etmediğini belirten Esin, parasını bularak polise teslim eden Geçit'e teşekkür etti. Parasının Geçit'ten alan Esin, karakolda hatıra fotoğrafı çektirdi.



Parayı ATM'de bulan Geçit ise, "Arkadaşımla eğlendikten sonra eve gitmeye karar verdik. Daha sonra eve giderken ATM'den para çekmemiz gerekti. ATM'nin para bölümünde paraları gördük. Daha sonra iptal tuşuna bastık. İptal tuşuna basınca kart çıktı. Kredi kartını alınca direkt karakola gittik ve kartın kime ait olduğunu öğrenmek için bekledik. Parayı sahibine 2-3 saat bekledikten sonra ulaştık ve paraları teslim ettik" dedi.



#atm
#para
#izmir
9 yıl önce