|

Avcılar'da makas dehşeti: Kadın sürücüye güpegündüz kabusu yaşattı

Avcılar'da kamyonetle “makas” atarak ilerleyen maganda, otomobille seyreden kadın sürücünün önüne kırdı. Kazadan sonra kamyonetteki magandalar ters istikamete doğru kaçtı. Neye uğradığını şaşıran kadın, magandaların peşinden koşarken, bir yandan da telefonla polisi aradı.

13:50 - 12/02/2021 Cuma
Güncelleme: 17:39 - 12/02/2021 Cuma
IHA
Yaşananlar kask kamerasına yansıdı.
Yaşananlar kask kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Avcılar Merkez Mahallesi Polis Merkezi Amirliği yakınında meydana geldi. Cadde üzerinde 16 ZY 0496 plakalı kamyonetle seyreden genç bir sürücü, araçların arasında “makas” atarak trafiği tehlikeye düşürdü.


Bir süre bu şekilde ilerleyen maganda, yan yoldan 33 AFH 081 plakalı otomobille seyir halinde olan kadın sürücünün önüne kırdı. Neye uğradığını şaşıran kadın frene bastı ancak kazadan kurtulamadı. Kaza anı ise kask kamerasına yansıdı.


Güpegündüz dehşeti yaşadı

Olayın ardından kamyonetten inen maganda ve arkadaşları araçtaki hasara baktı. Kadının bağırışları arasında magandalar kamyonete binerek ters istikamete doğru kaçtı.


Yaşadığı olay karşısında şaşkına dönen kadın önce koşarak magandaları kovaladı. Bir yandan da cep telefonuyla polise ulaşmaya çalıştı. Olayın ardından kaza yerine gelen polis ekipleri kaza sonrası plakası yere düşen kamyonetin sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Maganda yakalandı

Kaçan sürücü bir süre sonra yakalandı. 18 yaşında küçük olduğu belirlenen G.T'ye “Sürücü belgesi olmadan motorlu araç kullanmak" suçundan 2 bin 698 TL, “Makas atmak"tan 1.339 TL, “Ters Yön girmek"ten 1.339 TL, “El freninin çekilmesi suretiyle veya başka yöntemlerle aracın ani olarak yönünün değiştirilmesi-drift" suçundan 6.700 TL, “Trafik kazalarına karışanların kaza mahallinde durmaması kaza yeri terk etmek"ten 314 olmak üzere toplam da 12 bin 390 idari para cezası kesildi.

G.T'ye "Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan ise adli işlem yapıldı.










#makas
#kaza
#trafik kazası
3 yıl önce